Κristen Stewart: Η αποστομωτική απάντηση της στην ερώτηση αν μπορεί να κερδίσει το Όσκαρ με το Spencer

24.11.2021
Κristen Stewart: Η αποστομωτική απάντηση της στην ερώτηση αν μπορεί να κερδίσει το Όσκαρ με το Spencer
Δεν "μασά" τα λόγια της η νεαρή ηθοποιός.

Η Κristen Stewart είναι μια από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς τα τελευταία χρόνια και, χωρίς αμφιβολία, έχει διανύσει τεράστιο δρόμο από τις ταινίες του Twilight μέχρι το Spencer, όπου η ερμηνεία της ως πριγκίπισσα Diana, έχει χαρακτηρισθεί ως εκπληκτική. Η συζήτηση για τα Όσκαρ στην 94η τελετή των βραβείων της Αμερικάνικης Ακαδημίας τον Μάρτιο του 2022, έχει ήδη ξεκινήσει όμως φαίνεται πως η Stewart δεν ανησυχεί καθόλου γι' αυτό. «Δεν δίνω δεκάρα», είπε στο Variety πριν λίγες μέρες σε σχετική ερώτηση.

«Τα Όσκαρ είναι ένα τόσο αστείο πράγμα. Υπάρχουν τόσες πολλές απίστευτες ταινίες και ερμηνείες που μετά βίας μπορεί να δει κανείς», συνέχισε η ηθοποιός, αναγνωρίζοντας πολλές άλλες ταινίες που δεν έχουν εμπορική επιτυχία λόγω του προϋπολογισμού ή τις ξένες ταινίες που δεν φθάνουν ποτέ στους αμερικανικούς κινηματογράφους. Αν και «εκτιμά πραγματικά» τη συζήτηση γύρω από τον ρόλο, η Stewart είπε ότι κάνει ταινίες για το κοινό και όχι για τα βραβεία. Όλα αυτά είναι πολύ συγκινητικά και ειλικρινή, αλλά θα θέλαμε παρόλα αυτά να τη δούμε να φεύγει με ένα χρυσό αγαλματίδιο στο χέρι την επόμενη χρονιά.

Η Kristen Stewart παντρεύεται την αγαπημένη της - Η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου

«Είναι μια από τις πιο θλιβερές ιστορίες που συνέβησαν ποτέ και δεν θέλω να παίξω απλώς τη Diana - θέλω να τη γνωρίσω έμμεσα», είχε πει η ίδια η Stewart, μεταξύ άλλων, για τη μοναδική ευκαιρία που της δόθηκε!

Το Spencer επικεντρώνεται σε ένα σαββατοκύριακο στο Sandringham Estate της βασιλικής οικογένειας γύρω στο 1992, όταν η πριγκίπισσα Diana συνειδητοποιεί ότι ο γάμος της με τον Κάρολο τελείωσε. Ιδού το trailer της ταινίας.