Η Jennifer Lawrence μίλησε για τη διαφορά μισθού ανάμεσα στην ίδια και τον Leonardo DiCaprio

24.11.2021
Η Jennifer Lawrence μίλησε για τη διαφορά μισθού ανάμεσα στην ίδια και τον Leonardo DiCaprio
Οι δύο ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούν στην ταινία "Don't Look Up"

Για τη διαφορά μισθού ανάμεσα στην ίδια και το συμπρωταγωνιστή της στην ταινία "Don't Look Up", Leonardo DiCaprio μίλησε η Jennifer Lawrence. «Πάλεψα για να εμφανίζεται το όνομά μου πρώτο στους τίτλους αρχής και τα κατάφερα», είπε η Jennifer Lawrence, η οποία παραδέχτηκε πως η αμοιβή τους δεν ήταν ισάξια, μιας και εκείνη έλαβε 5 εκατομμύρια λιγότερα από τον διάσημο ηθοποιό.

Η Chrissy Teigen έκανε ένα πάρτυ με θέμα το "Squid Game" και προκάλεσε αντιδράσεις

«Πήρα 25 εκατομμύρια δολάρια και ο Leo 30. Δεν έχω θέμα με αυτό, γιατί η αλήθεια είναι ότι εκείνος είναι που φέρνει περισσότερα χρήματα στα ταμεία. Παρόλα αυτά, θα συνεχίσω να μάχομαι για τις ίσες αμοιβές αντρών και γυναικών», δήλωσε η 31χρονη. Στην ταινία, η Jennifer και ο Leonardo υποδύονται ένα ζευγάρι αστρονόμων που προσπαθούν να προειδοποιήσουν τους συνανθρώπους τους για την έλευση ενός επικίνδυνου κομήτη.

Με αφορμή τον νέο της ρόλο, η ηθοποιός θυμήθηκε μια τρομακτική εμπειρία που είχε πριν λίγα χρόνια, όταν το ιδιωτικό αεροπλάνο με το οποίο πετούσε, έπιασε φωτιά: «Ξεκίνησα να προσεύχομαι και να στέλνω ηχητικά μηνύματα στην οικογένειά μου για να τους αποχαιρετήσω. Θυμάμαι να λέω 'Θεέ μου, θα είμαι θύμα φωτιάς. Σε παρακαλώ, άσε με να κρατήσω τα μαλλιά μου'. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Σιχαίνομαι τις πτήσεις και δυστυχώς πρέπει να πετάω συνέχεια. Και ναι, ξέρω ότι πετάω με ιδιωτικό αεροπλάνο και ότι μου αξίζει ο θάνατος».