Brooke Shields: H τολμηρή φωτογραφία που μοιράστηκε - Πιο σέξι από ποτέ στα 56

23.11.2021
Brooke Shields: H τολμηρή φωτογραφία που μοιράστηκε - Πιο σέξι από ποτέ στα 56
H δημοφιλής ηθοποιός επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι εκθαμβωτική σε όλες τις ηλικίες και το υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο.

Πριν από λίγες μέρες η Shields δημοσίευσε ένα snapshot του εαυτού της στο Instagram και φαίνεται εκπληκτική στη φωτογραφία, φορώντας ένα αποκαλυπτικό blazer, κρατώντας τα χέρια της στο στήθος της ενώ κοιτάζει ψηλά και χαμογελά παιχνιδιάρικα μπροστά στην κάμερα. Οι θαυμαστές της έχουν αφήσει κάτω από τη φωτογραφία άπειρα σχόλια όπως «αιώνια και διαχρονική ομορφιά» και επισημαίνουν πόσο σέξι φαίνεται στις νέες φωτογραφίες. Και προφανώς συμφωνούμε.

Το σοκαριστικό ατύχημα της Brooke Shields

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό Health, η Shields μίλησε για την ηλικία της. «Αυτό που είναι περίεργο είναι ότι η προσοχή ήταν κυρίως το πρόσωπό μου και η έμφαση δεν ήταν ποτέ πραγματικά στο σώμα μου… Από τότε που έκλεισα τα 50, έχω επικεντρωθεί περισσότερο στο σώμα μου από ποτέ… νομίζω, συγκρίνοντας τον εαυτό μου με κάποιαν άλλην, είναι επικίνδυνο».

Στη συνέχεια εκμυστηρεύτηκε για το πώς συζητάει για την εικόνα του σώματος με τις κόρες της, τη 18χρονη Rowan Francis και την 15χρονη Grier Hammond. «Θα πω ότι και οι δύο πιστεύουν ότι φαίνονται υπέροχες και είναι τόσο όμορφο να τις βλέπεις να στολίζονται και να καλλωπίζονται και να κοιτάς το σώμα τους.

Brooke Shields: Εξηγεί το πώς βρήκε την αυτοπεποίθηση της στα 55 χρόνια

Αυτό που εκτιμώ είναι ότι ποτέ δεν πανηγύρισα για τον εαυτό μου ή το σώμα μου. Yπήρξε αποσύνδεση επειδή το ένιωθα λάθος». Αλλά είπε ότι οι κόρες της την βοήθησαν στο ταξίδι της αυτοπεποίθησης με το σώμα της.

Η Shields είναι 56 ετών και κάθε μέρα μοιάζει με θεά. Από τις αστείες αναρτήσεις της μέχρι αυτή την αξιολάτρευτη φωτογράφηση, μας αρέσει που μας υπενθυμίζει να αγαπάμε τη ζωή και τον εαυτό μας σε οποιαδήποτε ηλικία.