Μοντέλο του GNTM νόσησε από κορονοϊό και έτρωγε...σκόρδο για να το αντιμετωπίσει

28.10.2021
Μοντέλο του GNTM νόσησε από κορονοϊό και έτρωγε...σκόρδο για να το αντιμετωπίσει
"Έχασα τη γεύση μου, δεν μπορούσα να μυρίσω τίποτα"

Συνέντευξη στο Happy Day έδωσε η Ίλντα Κρόνι, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, μιλώντας μεταξύ άλλων για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό.

"Βγαίνω με θαυμάστριες και θα συνεχίσω να το κάνω!"

"Ήταν λίγο δύσκολα με τον κορονοϊό, νόσησα κι εγώ, έχασα τη γεύση μου, δεν μπορούσα να μυρίσω τίποτα. Έτρωγα σκόρδο για κάποιες μέρες για να μην εξελιχθεί, να μην έχω πυρετό, να μην έχω κάτι άλλο… Δεν ξέρω αν όντως βοήθησε το σκόρδο, αλλά ήταν μια θεραπεία που την χρησιμοποιούσαν πολλά άτομα".

Γνωστός τραγουδιστής παραδέχεται πως είναι gay και εξηγεί γιατί σκέφτεται να υιοθετήσει παιδί

Η ίδια επίσης μίλησε για την εμπειρία της στο GNTM:"Τα παιδιά που μπουν στο GNTM, πρέπει να ξέρουν το λόγο που θέλουν να μπουν. Δεν με τρόμαξε η δημοσιότητα που πήρε η σχέση μου. Δεν ήθελα να προβληθεί η προσωπική μου ζωή στο GNTM. Μπήκα σε ένα ριάλιτι που έχει σχέση με τη μόδα. Χωρίσαμε μετά το GNTM, πλέον μιλάμε και θέλω το καλό του".

Η ίλντα Κρόνι ασχολείται επαγγελματικά με το modelling εδώ και χρόνια, με τίτλους ομορφιάς όπως Miss cosmopolitan of Malaysia, Miss leisure of China και Μiss Universe of Αlbania.Έχει κάνει φωτογραφίσεις και πασαρέλες κυρίως στην Ινδία και σε άλλες χώρες.