Alicia Vikander - Michael Fassbender: Έγιναν γονείς

09.09.2021
Alicia Vikander - Michael Fassbender: Έγιναν γονείς
Το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο τους μωρό

Η Alicia Vikander έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Michael Fassbender πριν λίγους μήνες και σε πρόσφατη συνέντευξη της είπε ότι αγκαλιάζει τις ευτυχισμένες αλλαγές της καθημερινής της ζωής.

Η Lily Collins παντρεύτηκε: Ξέρεις γιος ποιων διάσημων ηθοποιών είναι ο άντρας της;

"Τώρα έχω μια εντελώς νέα κατανόηση της ζωής", είπε η ηθοποιός. "Είναι πολύ όμορφο και προφανώς θα δώσει πολλά σε οποιαδήποτε δουλειά μου στο μέλλον". Αυτήν την περίοδο, η Vikander προωθεί τη νέα της ταινία, Blue Bayou, στην οποία υποδύεται μια μέλλουσα μητέρα. Όταν της ζητήθηκε να εξηγήσει πώς ακριβώς έχει αλλάξει η ζωή με την απόκτηση ενός μωρού, η Vikander λέει ότι κρατάει τις καλύτερες λεπτομέρειες για τον εαυτό της, αλλά κάνει ό, τι καλύτερο για να ζει κάθε στιγμή.

Έγκυος ξανά η Kylie Jenner: Έτσι το αποκάλυψε στον μπαμπά Travis Scott και στη μητέρα της

Το ζευγάρι γιόρτασε την τρίτη επέτειό τους τον Οκτώβριο μετά τον γάμο τους στην Ίμπιζα τον Οκτώβριο του 2017. Οι ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 2014 στα γυρίσματα της ταινίας The Light Between Oceans, στην οποία έπαιξαν ένα παντρεμένο ζευγάρι. Αντάλλαξαν όρκους στο πολυτελές θέρετρο La Granja farmstead περιτριγυρισμένοι από φίλους και οικογένεια. Μετά τον γάμο, το ζευγάρι έκανε ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία.