3 celebrities πρωταθλητές στους... αρραβώνες

24.06.2021
3 celebrities πρωταθλητές στους... αρραβώνες
Ε, ναι λοιπόν! Δεν μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι λίγα από τα πολυδιαφημισμένα ειδύλλια του Χόλιγουντ, κρατάνε για πάντα. Όπως συμβαίνει και στη ζωή των μη επωνύμων, είναι λογικό όλες οι σχέσεις των celebrities να μην καταλήγουν σε γάμο. Και ενώ πολλοί γάμοι διασήμων καταλήγουν σε διαζύγιο, άλλες διάσημες σχέσεις δεν καταφέρνουν να περάσουν καν από το στάδιο του αρραβώνα. Υπάρχουν και μερικοί celebrities που έχουν αρραβωνιαστεί πολλές φορές και ενώ μερικοί από αυτούς βρήκαν μετά από πολύ ψάξιμο, επιτέλους, την ευτυχία τους, άλλοι εξακολουθούν να αναζητούν το σωστό άτομο. Ρίξε μια ματιά παρακάτω για να δεις ποιοι celebrities είναι πρωταθλητές στους αρραβώνες.

Billy Bob Thornton: 7 αρραβώνες

Ο Billy Bob Thornton είναι εξπέρ στο να διαλέγει δαχτυλίδια αρραβώνων. Ο ηθοποιός έχει παντρευτεί έξι φορές, με τους πέντε πρώτους γάμους του - με τη Melissa Lee Gatlin, την Toni Lawrence, την Cynda Williams, την Pietra Dawn Cherniak και την Angelina Jolie - να καταλήγουν σε διαζύγιο. Το 2014, παντρεύτηκε με την έκτη σύζυγό του, Connie Angland, και είναι ακόμα παντρεμένοι (χτυπάμε ξύλο). Ο Billy αρραβωνιάστηκε επίσης κάποτε τη Laura Dern, αν και διέκοψε το δεσμό του όταν συνάντησε το 1999 την Αngelina στα γυρίσματα της ταινίας Pushing Tin.

Jennifer Lopez: 5 αρραβώνες

Η Jennifer Lopez αρραβωνιάστηκε για πρώτη φορά με τον σερβιτόρο Ojani Noa, και παρόλο που οι δύο έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης, ο γάμος διήρκεσε λιγότερο από ένα χρόνο πριν τελειώσει το 1998. Λίγα χρόνια αργότερα, παντρεύτηκε τον χορευτή Cris Judd, αλλά ο γάμος τους διήρκεσε επίσης λιγότερο από ένα χρόνο. Μετά τη σχέση της με τον Cris, η Jennifer αρραβωνιάστηκε γρήγορα με τον Ben Affleck, αλλά κατέληξαν να διακόψουν το γάμο 10 μήνες αργότερα και χώρισαν επίσημα τρεις μήνες μετά.

Στη συνέχεια, η Jennifer πέρασε επτά χρόνια παντρεμένη με τον Μarc Anthony, πριν πάρουν διαζύγιο το 2011 και 10 χρόνια αργότερα, διέκοψε τη σχέση της με τον Alex Rodriguez μετά από τέσσερα χρόνια μαζί.

Μετά τον χωρισμό της τον περασμένο Απρίλιο με τον Alex, η Jen φούντωσε τις φήμες για επανασύνδεση με τον πρώην της Ben Affleck, αλλά δεν είναι σαφές εάν οι δύο τους θα αρραβωνιαστούν ξανά.

Johnny Depp: 5 αρραβώνες

Ο Johnny Depp φέρεται να έχει αρραβωνιαστεί πέντε φορές, αν και έχει παντρευτεί μόνο δύο - με την Amber Heard (που υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Johnny το 2016, μετά από λίγο περισσότερο από ένα χρόνο γάμου) και τη Lori Anne Allison (που χώρισε τον Johnny το 1985 μετά από δύο χρόνια γάμου). Έχει επίσης αρραβωνιαστεί με τη Sherilyn Fenn, τη Jennifer Gray και τη Winona Ryder, αν και δεν κατάφερε ποτέ να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με καμία από αυτές τις αρραβωνιαστικές.

Φημολογείται επίσης ότι κάποτε είχε αρραβωνιαστεί με την μακροχρόνια αγάπη του Vanessa Paradis (με την οποία ήταν 14 χρόνια μαζί και είναι η μητέρα των παιδιών του), αλλά ούτε η Vanessa ούτε ο Johnny έχουν επιβεβαιώσει ποτέ αυτή την είδηση.