Kate Hudson: Συνεχίζει τις διακοπές της στην Ελλάδα και οι νέες φωτογραφίες που μοιράστηκε είναι απίθανες

19.06.2021
Kate Hudson: Συνεχίζει τις διακοπές της στην Ελλάδα και οι νέες φωτογραφίες που μοιράστηκε είναι απίθανες
Στη Σκιάθο βρίσκεται την τελευταία εβδομάδα η δημοφιλής ηθοποιός και μέσα από το Instagram της αποθεώνει τον αγαπημένο της προορισμό.

Τη χώρα μας επέλεξε για το πρώτο της ταξίδι μετά το lockdown η Kate Hudson και συγκεκριμένα τη Σκιάθο, όπου έχει έρθει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια μαζί με τη μητέρα της, Goldie Hawn και άλλους συγγενείς και μεγάλη παρέα.

Έχει μοιραστεί αρκετές εικόνες από τις διακοπές της, χωρίς να λέει, ακριβώς, πού βρίσκεται, όμως σήμερα, γέμισε το intagram της με ελληνικές σημαίες και φωτογραφίες που "φωνάζουν" Ελλάδα.

Ιδού η τελευταία ανάρτησή της από τις βόλτες της στα σοκάκια του νησιού με την ελληνική σημαία και τα χρώματα της χώρας μας στη λεζάντα:

Στο ίδιο "μήκος κύμματος" και το story που ανέβασε σήμερα

Βέβαια, οι διακοπές δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο βρίσκεται στη χώρα μας η Kate. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, στο τέλος του μήνα, ξεκινούν στην Ελλάδα τα γυρίσματα της συνέχειας της ταινίας "Knives Out" με πρωταγωνιστή, και πάλι, τον Daniel Craig. Στο cast αυτή τη φορά έχει ενταχθεί και η Kate οπότε, τι καλύτερο, από το να συνδυάσει με τον καλύτερο τρόπο business and pleasure;