Ελένη Μενεγάκη - Άγγελος Λάτσιος: Μαμά και γιος στις πιο γλυκές πόζες - Η αλλαγή στην εμφάνιση του νεαρού

18.06.2021
Ελένη Μενεγάκη - Άγγελος Λάτσιος: Μαμά και γιος στις πιο γλυκές πόζες - Η αλλαγή στην εμφάνιση του νεαρού
Περνούν μαζί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η ελληνίδα παρουσιάστρια και ο μοναχογιός της και, όπως φαίνεται, το απολαμβάνουν αμφότεροι με το παραπάνω.

Στην αγαπημένη της Άνδρο βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη και ήδη έκανε την πρώτη της ανάρτηση από το Onar το ξενοδοχειακό συγκρότημα που έχει στα Άχλα, ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος.

Προφανώς μαζί με το ζευγάρι είναι η κόρη τους, Μαρίνα, και, όπως αποκάλυψε η ίδια, και ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος. Οι αδελφές του, Λάουρα και Βαλέρια, δεν ξέρουμε ακόμη αν ακολούθησαν την οικογένεια, όμως ίσως το ανακαλύψουμε σε επόμενη ανάρτηση.

Προς το παρόν, το πρώτο ποστ από τη μίνι απόδραση ήταν αφιερωμένη στον Άγγελο.

"Πριν λίγα χρόνια σκαρφάλωνε στα πλατανια και τον κυνηγούσα να κατέβει , τώρα πίνουμε μαζί τον πρωινό μας καφέ ! Καλημέρα , ένα υπέροχο τριήμερο ξεκινάει !", γράφει η Ελένη Μενεγάκη και με την ανάρτησή της μοιράστηκε τρεις απίθανες εικόνες με τον Άγγελο.

Τελευταία φαίνεται ότι μαμά και γιος περνούν πολύ χρόνο μαζί και η Ελένη δεν χορταίνει να μοιράζεται κοινές τους φωτογραφίες. Πρόσφατα τους είδαμε σε βολτίτσα στην Κηφισιά και από τη σημερινή εικόνα βλέπουμε την αλλαγή στην εμφάνιση του Άγγελου, ο οποίος ξύρισε το μούσι και άφησε μουστάκι -και μάλιστα μεγάλο!

Κατά τα άλλα, η Ελένη Μενεγάκη μετρά αντίστροφα πια μέχρι την επιστροφή της στην τηλεόραση τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, μετά το διάλειμμα που έκανε αυτή τη σεζόν, η ερχόμενη θα τη βρει στο Mega, στο κανάλι όπου είχε ξεκινήσει την καριέρα της πριν από 30 χρόνια.