Γιάννης Πάριος: Η σπάνια φωτογραφία και με τους τέσσερις γιους του

09.03.2021
Γιάννης Πάριος: Η σπάνια φωτογραφία και με τους τέσσερις γιους του
"Σε αυτή τη φωτογραφία υπάρχουν 5 Βαρθακούρηδες. Δυο φυσιολογικοί και τρεις καλλιτέχνες", γράφει ο Χάρης Βαρθακούρης που μοιράζεται το στιγμιότυπο.

Ημέρα της γυναίκας χθες και ημέρα γενεθλίων του Γιάννη Πάριου επίσης. Ο σπουδαίος έλληνας καλλιτέχης συμπλήρωσε τα 75 χρόνια ζωής και ο δεύτερος από τους τέσσερις γιους του τού ευχήθηκε διαδικτυακά με μία σπάνια φωτογραφία.

Ο Χάρης Βαρθακούρης μοιράστηκε δημόσια την αγάπη του για τον πατέρα του, τις ευχές του και μια φωτογραφία μαζί του και μαζί με όλα τα αδέλφια του.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή πόζα που μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω και σε αυτή, ο Γιάννης Πάριος καμαρώνει ανάμεσα στους Θανάση και Χάρη, γιους του από τον πρώτο του γάμο με την Ντίνα Μαρκοπούλου και τους Μιχαήλ Άγγελο και Νικόλα, γιους του από τον δεύτερο γάμο του με τη Σοφία Αλιμπέρτη.

Ιδού το πολύ ενδιαφέρον σχόλιο του Χάρη και η φωτογραφία:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα 🙌🏻
Σε αυτή τη φωτογραφία υπάρχουν 5 Βαρθακούρηδες.
Δυο φυσιολογικοί και τρεις καλλιτέχνες.
Ακριβώς δίπλα μου στέκεται (χαμογελαστός και καμαρωτός) ο καλύτερος -για μένα- Έλληνας τραγουδιστής ever, που τυγχάνει να είναι και πατέρας μας.
Επίσης τυγχάνει, σήμερα που γιορτάζουν οι γυναίκες, να έχει τα γενέθλιά του!
Χρόνια πολλά πατέρα μας, να σε χαιρόμαστε και να σε καμαρώνουμε (κι εμείς) για πάρα πολλά χρόνια ακόμα ❤️🎁
Επισης, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ... και λίγο παραπάνω στις δικές μας ο καθένας.

Για την ιστορία, να θυμήσουμε ότι εκτός από τον Γιάννη Πάριο και τον Χάρη Βαρθακούρη, ο τρίτος καλλιτέχνης της οικογένειας είναι ο Νικόλας, ο βενιανμίν της οικογένειας, ο οποίος έκανε πρόσφατα το εντυπωσιακό breaktrhough του με το τραγούδι "January 8th" και το όνομα "good job nicky"