Priyanka Chopra: Εξήγησε πώς καταφέρνει να διατηρεί την εξ αποστάσεως σχέση της με τον σύζυγό της Νick Jonas

07.03.2021
Priyanka Chopra: Εξήγησε πώς καταφέρνει να διατηρεί την εξ αποστάσεως σχέση της με τον σύζυγό της Νick Jonas
Η Priyanka Chopra Jonas, αγαπημένη σούπερ σταρ του Bollywood και του Hollywood, ξεκίνησε την καριέρα της αφού κέρδισε το διαγωνισμό Miss World το 2000. Από τότε, η 38χρονη σήμερα σταρ έγινε τραγουδίστρια, παραγωγός ταινιών και συγγραφέας. Η Chopra Jonas έγραψε τα απομνημονεύματα της, με τίτλο Unfinished (κυκλοφόρησαν στις 9 Φεβρουαρίου), κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πανδημίας και τα περιγράφει ως «ενδιάμεσες συνεντεύξεις, πράγματα για τα οποία δεν μίλησα ποτέ».

Εκτός από την κυκλοφορία του πρώτου βιβλίου της, η Chopra Jonas μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του «Text for You», μιας ταινίας της Sony και ξεκινά την παραγωγή για μια σειρά της Amazon, με τίτλο Citadel. Ταυτόχρονα, ξεκινά περιοδεία για το βιβλίο της και προωθεί δύο ταινίες όπου πρωταγωνιστεί, τις We Can Be Heroes και The White Tiger, και οι δύο είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή στο Netflix. Αυτή τη στιγμή ζει στο Λονδίνο με το chihuahua της, την Diana, ενώ ο σύζυγός της, ο Νick Jonas, βρίσκεται στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες.

Η Priyanka Chopra μίλησε στο The Cut για τη εξ αποστάσεως σχέση της με τον σύντροφό της λέγοντας συγκεκριμένα:

«Ο Νick και εγώ έχουμε άτυπες καριέρες. Σε μη πανδημικές συνθήκες, θα ήμασταν σε διαφορετικές ζώνες ώρας. Χρειάζεται μια συνειδητή προσπάθεια τόσο από τον Nick όσο και από εμένα και την ομάδα μας να διαχειριστούμε τα προγράμματά μας και να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να δούμε ο ένας τον άλλον όσο πιο συχνά μπορούμε. Αυτό συνήθως περιλαμβάνει το να έρχεται εκείνος εκεί όπου εργάζομαι ή να πηγαίνω εγώ όπου εργάζεται και να περνάμε μαζί ελεύθερο χρόνο όταν μας το επιτρέπουν οι δουλειές μας.

Είμαι χαρούμενη που ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας. Οι γονείς μου, όταν ο μπαμπάς μου ήταν στο στρατό, έστελνε γράμματα από άγνωστα μέρη και η μαμά μου δεν είχε νέα του για μέρες. Μετακόμισα στο Ηνωμένο Βασίλειο (το περασμένο φθινόπωρο) εδώ και ένα χρόνο επειδή κάνω μια ταινία και έπειτα μια τηλεοπτική εκπομπή εδώ. Όταν ο Νick είχε άδεια, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο ήρθε για να με βοηθήσει να βολευτώ. Έμεινε εδώ, ετοίμασε το σπίτι μας μαζί μου και νιώθω πολύ ήρεμη. Αυτό είναι όταν έχεις μια σχέση. Θαυμάζουμε και εκτιμούμε την καριέρα ο ένας του άλλου και αυτό μας βοηθά να περιηγηθούμε σε αυτό το τρομακτικό πράγμα που ονομάζεται προγραμματισμός».

Το ζευγάρι ήταν μακριά και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και ιδού η ανάρτηση της Priyanka για τη μέρα αυτή