Διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ έγινε μαμά, παρουσιάζει τον μικρούλη της και αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από το όνομά του

26.02.2021
Διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ έγινε μαμά, παρουσιάζει τον μικρούλη της και αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από το όνομά του
Ο γλυκύτατος μικρούλης λέγεται Αύγουστος (August). Ιδού γιατί...

H Mandy Moore και ο Taylor Goldsmith είναι επίσημα γονείς! Η πρωταγωνίστρια του This Is Us καλωσόρισε το πρώτο της παιδάκι, ένα αγοράκι και το έκανε γνωστό μέσω του Instagram της. Το ζευγάρι επέλεξε να μοιραστεί το όνομα, August Harrison Goldsmith, και την πρώτη φωτογραφία του μωρού του.

Η Moore έγραψε, «Ο Gus είναι εδώ. Το γλυκό μας αγόρι, August Harrison Goldsmith. Ήταν συνεπής και έφτασε ακριβώς στην ώρα του, με πολλή χαρά για τους γονείς του. Ήμασταν έτοιμοι να ερωτευτούμε με όλους τους ολοκαίνουργιους τρόπους, αλλά αυτό ξεπερνάει οτιδήποτε θα μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ. M + T.»

Η Moore ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Σεπτέμβριο του 2020 με ένα ποστ στο Instagram που έγραφε: «Το Baby Boy Goldsmith έρχεται στις αρχές του 2021», με την ίδια και τον Goldsmith να ποζάρουν μαζί.

Τον Ιανουάριο του 2021, η Μoore μίλησε με ειλικρινεία στο Romper για την προσπάθεια της να μείνει έγκυος, αφού προσπαθούσε για κάποιο χρονικό διάστημα. «Κάναμε τεστ ωορρηξίας, όλα αυτά τα πράγματα», είπε, προσθέτοντας ότι επισκέφθηκε έναν ειδικό πάνω σε θέματα γονιμότητας που της είπε ότι υπήρχε πρόβλημα με τη μήτρα της και ότι μπορεί να έχει ενδομητρίωση.

«Ήμουν πλήρως προετοιμασμένη να κάνω χειρουργική επέμβαση και να διορθώσω τη μήτρα μου και να απαλλαγούμε από την ενδομητρίωση, αν υπήρχε», είπε η Μoore. «Είναι ωραίο να έχεις ένα σχέδιο και να ξέρεις, ότι οκ, αυτός ήταν ο λόγος που δεν είχα μείνει ακόμη έγκυος».

Ο γιατρός της Moore ανέφερε ότι η ηθοποιός είχε ωορρηξία με μια μικρή πιθανότητα να μείνει έγκυος λόγω των προβλημάτων με τη μήτρα της. «Έτσι είπα ας γίνει ότι είναι να γίνει. Και κοίτα τελικά ... »

«Υποθέτω ότι καταλαβαίνω γιατί οι γιατροί σου λένε, “Απλώς προσπαθήστε για ένα χρόνο, και τότε αν δεν συμβεί τίποτα, μπορείτε να ξεκινήσετε να το ψάχνετε”», είπε η Moore.«Αλλά ήθελα να το γνώριζα αυτό από το παρελθόν. Θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι αν είχα αυτές τις πληροφορίες».

Η δημοφιλής ηθοποιός είχε μιλήσει επίσης για τον τύπο του παιδιού που θέλει να μεγαλώσει: «Θέλω να μεγαλώσω έναν έξυπνο, φεμινιστή, στοργικό, συμπονετικό νεαρό, που σέβεται τις γυναίκες και που κατανοεί τα όρια», είχε πει.

Μπράβο Mandy! Kαι εμείς μαζί σου..

Σε μια πιο πρόσφατη ανάρτηση, η Mandy μοιράζεται τη γλυκιά εξήγηση πίσω από το όνομα του γιου της.

"Ήταν τον περασμένο Αύγουστο όταν ο @taylordawesgoldsmith κι εγώ μάθαμε ότι περιμένουμε αγόρι (και είναι επίσης ο μήνας γενεθλίων του Taylor) και πάντα αγαπούσαμε αυτό το όνομα, έτσι αποφασίστηκε από πολύ νωρίς. Για την επέτειό μας τον Νοέμβριο, ο Τ μου χάρισε αυτή την κουβέρτα όπου το Α (για το όνομά μου, Amanda) φτιάχτηκε από το ύφασμα του νυφικού μου και το Τ (για το δικό του) από το γαμπριάτικο πουκάμισό του", εξήγησε ο Mandy και έχουμε ενθουσιαστεί με την ιδέα.

Ιδού η κουβέρτα όλο νόημα και αγάπη που θα παραλάβει κάποια στιγμή ο γλυκός Αύγουστος!