Χριστίνα Πολίτη: Η επίσημη ανακοίνωση μετά τις καταγγελίες σε βάρος του Κώστα Σπυρόπουλου

01.02.2021
Χριστίνα Πολίτη: Η επίσημη ανακοίνωση μετά τις καταγγελίες σε βάρος του Κώστα Σπυρόπουλου
Η γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών αρνητικών σχολίων τα τελευταία 24ωρα και χρειάστηκε να προστατεύσει τον εαυτό της και το ανήλικο παιδί της.

Ο σάλος που ξέσπασε τα τελευταία 24ωρα ύστερα από τις καταγγελίες σε βάρος του Κώστα Σπυρόπουλου, όχι μόνο δεν λέει να κοπάσει, αλλά γιγαντώνεται, με ολοένα και περισσότερες φωνές να έρχονται να προστεθούν στις αρχικές τρεις.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης απάντησε σχετικά μέσω του δικηγόρου του, τονίζοντας, μεταξύ άλλων ότι "αν προσέβαλε κάποιον ή τον έκανε να αισθανθεί άβολα, λυπάται ειλικρινά γι΄αυτό και δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν ήταν στις προθέσεις του".

Η όλη κατάσταση επηρέασε, όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο και τη σύντροφο του Κώστα Σπυρόπουλου, Χριστίνα Πολίτη, η οποία επρόκειτο να εμφανιστεί το Σαββατοκύριακο αυτό στη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ "Σου Κου Family". Η εμφάνιση αυτή, τελικά, δεν έγινε ποτέ, ενώ παραμένει άγνωστο αν η συνεργασία αυτή ολοκληρωθεί κάποια στιγμή στο μέλλον. Ωστόσο, τον περασμένο Σαββατοκύριακο η Χρίστίνα Πολίτη είχε μοιραστεί μια φωτογραφία με τη δική της οικογένεια, ανάρτηση την οποία μοιράστηκε με τη σειρά του ο Κώστας Σπυρόπουλος μαζί με τις ευχές του.

Σήμερα και έχοντας δεχτεί, όπως διαβάζουμε στη σχετική ανακοίνωση, "αρνητικά σχόλια που σχετίζονται με τις κατηγορίες σε βάρος του κυρίου Σπυρόπουλου", η Χριστίνα Πολίτη μοιράστηκε μέσω social media μια επιστολή που υπογράφουν οι δικηγόροι της μέσω της οποίας προειδοποιεί όλους όσους τα συνεχίσουν.

Ιδού η εν λόγω επιστολή:

«Η δικηγορική μας εταιρία έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της κυρίας Χριστίνας Πολίτη, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει γίνει αποδέκτης αρνητικών σχολίων που σχετίζονται με τις καταγγελίες σε βάρος του κ. Σπυρόπουλου που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Εφιστούμε την προσοχή για λογαριασμό της εντολέως μας ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε και απαγορεύουμε οποιαδήποτε σχόλιο σε σχέση με τα ανωτέρω θέματα στο πρόσωπο της κυρίας Πολίτη και ακόμη περισσότερο σε σχέση με το ανήλικο παιδί της.

Σας καθιστούμε σαφές ότι σε περίπτωση επανάληψης οποιουδήποτε σχολίου στο πρόσωπο της κυρίας Πολίτη και του ανηλίκου παιδιού της θα υπάρξει άμεσα προσφυγή στα ποινικά και αστικά δικαστήρια».