Anne Hathaway: Εξηγεί γιατί μισεί να την αποκαλούν "Anne"

14.01.2021
Anne Hathaway: Εξηγεί γιατί μισεί να την αποκαλούν "Anne"
Η περίεργη εξομολόγηση της ηθοποιού στην εκπομπή του Jimmy Fallon

Σε νέο επεισόδιο της εκπομπής The Tonight Show, η Anne Hathaway αποκάλυψε στον Jimmy Fallon την ιδιαίτερη σχέση που έχει με το όνομα της, καθώς όπως η ίδια είπε, σιχαίνεται να την αποκαλούν "Anne", επειδή οι fans της την φωνάζουν με λάθος όνομα σε ολόκληρη την καριέρα της.

Δες και αυτό: Οι celebrities που δεν χρησιμοποιούν τα πραγματικά ονόματά τους

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Fallon σχολίασε ότι άκουσε κάποιους κοντινούς της φίλους να την αποκαλούν "Annie". Τότε, η 38χρονη ηθοποιός είπε: "Πείτε με Annie, όλοι σας, σας παρακαλώ. Όταν ήμουν 14 ετών, έκανα ένα διαφημιστικό και έπρεπε να βγάλω την κάρτα μου στο Σωματείο Ηθοποιών και με ρώτησαν ποιο θέλω να είναι το όνομά μου. Τους απάντησα ότι θα έπρεπε να είναι το δικό μου, "ονομάζομαι Anne Hathaway". Φαινόταν σωστή επιλογή, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα πως για την υπόλοιπη ζωή μου, ο κόσμος θα με φωνάζει Anne", είπε η ίδια.

Ο λόγος που βρίσκει το όνομα αυτό προβληματικό, είναι λόγω της χρήσης του στην προσωπική της ζωή. "Το μοναδικό άτομο που με φωνάζει Anne είναι η μητέρα μου και το κάνει μόνο όταν είναι εξοργισμένη μαζί μου. Οπότε κάθε φορά που βγαίνει έξω και κάποιος φωνάζει το όνομά μου, νομίζω ότι θα μου βάλει τις φωνές", πρόσθεσε η ίδια.

Αυτό το είδες; Kate Hudson: Ο μεγάλος της γιος έγινε 17 ετών και το βίντεο με τα αδέλφια του μας "έλιωσε"

Η Hathaway πρόσθεσε πως της είναι δυσάρεστο να την φωνάζουν "Anne" οι θαυμαστές της όταν την πλησιάζουν. "Φωνάζουν το όνομα μου και σκέφτομαι 'Τι έκανα;'", είπε γελώντας.

Δες το απόσπασμα: