Η Ελένη Φουρέιρα παντρεύεται!

14.01.2021
Η Ελένη Φουρέιρα παντρεύεται!
Η τραγουδίστρια είπε το μεγάλο "ναι"!

Μετά το χωρισμό τους, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μπότια είναι επισήμως και πάλι μαζί και μάλιστα αποφάσισαν να παντρευτούν!

Δες και αυτό: Τέλος στη σχέση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με την Χρύσα Μιχαλοπούλου

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής "Πάμε Δανάη", η τραγουδίστρια δέχθηκε πρόταση γάμου από τον ποδοσφαιριστή και σύντροφο της, και μάλιστα είπε το μεγάλο "ναι". "Ο γάμος θα καθυστερήσει, αφού η προτεραιότητα της Ελένης Φουρέιρα είναι αυτή τη στιγμή το House Of Fame, και θέλουν να ομαλοποιηθούν τα πράγματα με την πανδημία" αναφέρθηκε.

Αυτό το είδες; Ρώτησαν ανοιχτά την Ιωάννα Μαλέσκου για τη σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και εκείνη απάντησε [video]

Μάλιστα, ο Άρης Καβατζίκης έδωσε λεπτομέρειες από την πρόταση γάμου, λέγοντας:

"Κάποια στιγμή είχαν έρθει στο περιοδικό Hello κάποιες φωτογραφίες της Ελένης με τον Αλμπέρτο και είχαμε πάρα πολύ καιρό να τους δούμε μαζί. Ο έχει έρθει Αλμπέρτο από τη Σαουδική Αραβία για να τη δει, το ψάξαμε πάρα πολύ και κάναμε αποκλειστικό με τίτλο ότι είναι πάλι μαζί. Τότε διαπιστώσαμε ότι είχαν δώσει μια δεύτερη ευκαιρία γιατί ήταν χώρια για ένα διάστημα αλλά όταν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί, νομίζω ότι τα εμπόδια και η απόσταση μπορούν να τα προσπεράσουν όλα και είχαμε καταλάβει ότι η Ελένη ήθελε να το δει πολύ σοβαρά. Αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να της αποδείξει παρά την απόσταση ότι είναι πάντα δίπλα της στα εύκολα και στα δύσκολα. Τα παρατούσε όλα και ερχόταν να την δει και προφανώς να δώσουν αυτή την δεύτερη ευκαιρία και καταλήγουμε σήμερα στην πρόταση γάμου".