Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Η έξοδος από το μαιευτήριο και η πρώτη ανάρτηση εκείνης για τον νεογέννητο γιο της

12.01.2021
Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Η έξοδος από το μαιευτήριο και η πρώτη ανάρτηση εκείνης για τον νεογέννητο γιο της
Πανευτυχείς οι νέοι γονείς επέστρεψαν σπίτι με το μωρό τους.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί ανήμερα των Χριστουγέννων και σήμερα, ήρθε η ώρα να τον πάρουν στο σπίτι τους.

Τη στιγμή που οι τρεις τους έβγαιναν από το μαιευτήριο, ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και κατέγραψε τα πάντα.

Ο Βασίλης Κικίλιας μίλησε στους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το μαιευτήριο και μεταξύ άλλων είπε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον γιατρό μας και κυρίως όλο αυτό τον πολύ γλυκό κόσμο με τις πολύ γλυκές ευχές που μας έχει συγκινήσει. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Διάβασε και αυτό: Το «Σ’ αγαπώ» της Μπαλατσινού στον Κικίλια: Ιδού οι πρώτες αναρτήσεις των νεονύμφων στο Instagram! [Photos]

Η Τζένη Μπαλατσινού έκανε σήμερα και την πρώτη ανάρτηση σχετικά με τον νεογέννητο γιο της. Μία ανάρτηση που είχε άμεση σχέση με τον σύζυγό της, ο οποίος, ως γνωστόν, έκανε καριέρα στο μπάσκετ πριν από ιατρική και την πολιτική.

Μία αθλητική μπλούζα στην οποία διαβάζουμε "Κικίλιας Junior 1" και στη λεζάντα: "Καλημέρα! Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε για την φανέλα! "

Κάτω από την ανάρτηση οι ευχές έπεσαν "βροχή" ενώ από τους πρώτους που σχολίασαν ήταν ο περήφανος πατέρας, που έστειλε... καρδούλες!