Σπύρος Πώρος: Έστειλε εξώδικο στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή - Τι ζητά από το Happy Day [video]

05.01.2021
Σπύρος Πώρος: Έστειλε εξώδικο στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή - Τι ζητά από το Happy Day [video]
Την έντονη δυσαρέσκειά του ως προς το πώς αντιμετωπίστηκε το πρόσωπό του στην εκπομπή του Alpha εξέφρασε ο γνωστός έλληνας φωτογράφος, και το έκανε δια της νομικής οδού.

Τα όσα ειπώθηκαν σε θέμα σχετικά με τον ίδιο και την καριέρα του στην εκομπή "Happy Day" της 23ης Δεκεμβρίου 2020 στάθηκαν η αφορμή για το εξώδικο που έστειλε ο Σπύρος Πώρος στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Τα ειρωνικά σχόλια που ακούστηκαν από όλους τους συντελεστές της εκπομπής, στους οποίους, παρεμπιπτόντως, αναφέρεται προσωπικά στην εξώδικη δήλωσή του ο φωτογράφος, ήταν αυτά που τον έκαναν να αντιδράσει με αυτό τον τρόπο.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να δεις όλο το "φλέγον" απόσπασμα στο οποίο η ομάδα του Happy Day σχολιάζει δήλωση του Σπύρου Πώρου περί του ότι εκείνος "έχει κάνει τη μεταλύτερη καριέρα από όλους στο εξωτερικό" και ξεκινά με τον Δημήτρη Παπανώτα να υποστηρίζει «Ο Σπύρος Πώρος έχει κάνει την μεγαλύτερη καριέρα απ' όλους… μπορώ να σου πω κι από τη Ναόμι Κάμπελ» και τον Κώστα Φραγκολιά να συμπληρώνει: «Σε ποιο τομέα στη φωτογραφία ή στο μόντελινγκ; Γιατί ειδικά στο μόντελινγκ υπάρχουν δυο τρεις καλύτεροι που μου έρχονται στο μυαλό».

«Σίγουρα έχει τα περισσότερα παιδιά από όλους, πάντως», ακουγεται κάποια στιγμή να λέει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η η οποία, γενικότερα κρατά πιο συγκαταβατική θέση και ρίχνει λίγο ακόμη λαδάκι στη φωτιά.

Στο εξώδικο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας και μπορείς να δεις στη συνέχεια, ο Σπύρος Πώρος απαντά στον καθένα από τους συντελεστές της εκπομπής ζητώντας στο τέλος να δημοσιοποιήσουν στην εκπομπή, όπου και τον εξέθεσαν εξαρχής, τη δική του θέση και να μην ασχοληθούν στο μέλλον μαζί του (εν ολίγοις)

Ιδού το έγγραφο και αναμένεται συνέχεια...