Τζένη Μπαλατσινού: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της και το σχόλιο του πατέρα, Βασίλη Κικίλια

01.01.2021
Τζένη Μπαλατσινού: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της και το σχόλιο του πατέρα, Βασίλη Κικίλια
Ανήμερα των Χριστουγέννων ήρθε ο υιός του ζεύγους και η χαρά της οικογένειας, λογικά, δεν περιγράφεται.

Τα φετινά Χριστούγεννα ήταν πολύ διαφορετικά για την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια. Όπως επιβεβαίωσε και επίσημα μέσω σχετικής ανάρτησής του ο Υπουργός Υγείας, στις 25 Δεκεμβρίου, η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι.

Σήμερα, πρώτη μέρα του νέου έτους, η Τζένη Μπαλατσινού έκανε την πρώτη ανάρτηση ως μητέρα τεσσάρων, πλέον, παιδιών, στέλνοντας ένα τρυφερό μήνυμα αγάπης προς όλο τον κόσμο.

«Η αγάπη πάντα στέγει, πιστεύει, ελπίζει, υπομένει..» Καλή Χρονιά σε όλες & σε όλους!, γράφει στη λεζάντα και ιδού οι φωτογραφίες που μοιράστηκε.

Μεταξύ των σχολίων που είδαμε κάτω από την ανάρτηση, ξεχωρίσαμε αυτή του Βασίλη Κικίλια, ο οποίος τα είπε όλα με... καρδούλες! Ιδού και Καλή Χρονιά!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2019 ενώ αξίζει να θυμίσουμε ότι το μωράκι που μόλις γεννήθηκε είναι το τέταρτο παιδί για την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία έχει τρία μεγαλύτερα παιδιά από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, (1996-2014) έχει την 23χρονη Αμαλία, την 21ός ετών Αλεξάνδρα και τον 13 ετών Μάξιμο.

[UPDATES] Στο μεταξύ, πριν από λίγο ο Βασίλης Κικίλιας έκανε ακόμη μία ανάρτηση, ευχαριστώντας τον κόσμο για τις ευχές τους.

"Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές σας και τα υπέροχα μηνύματα σας! Καλή χρονιά σε εσάς , τις οικογένειες σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Μια χρονιά ελεύθερη και ανθρώπινη που θα μας φέρει πάλι κοντά", έγραψε ο Υπουργός Υγείας στη λεζάντα και ιδού η φωτογραφία που μοιράστηκε μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού και τα σκλυλάκια της οικογένειας...