GNTM 3: Η Βίκυ Καγιά παίρνει θέση για την κόντρα Ηρακλή - Ανδρέα

23.12.2020
GNTM 3: Η Βίκυ Καγιά παίρνει θέση για την κόντρα Ηρακλή - Ανδρέα
Πρόκειται για δύο από τους πιο δυνατούς παίκτες που ξεχώρισαν από την αρχή και τώρα, μετά το τέλος του παιχνιδιού, έχουν σταθεί κάπως... απέναντι. Τι λέει η Βίκυ Καγιά επ' αυτού;

Το φετινό GNTM έριξε τίτλους τέλους την περασμένη εβδομάδα, με τον Ηρακλή Τσουζίνοφ να κερδίζει τον πολυπόθητο τίτλο, τα χρήματα, το συμβόλαιο και τα υπόλοιπα δώρα που ήρθαν... "πακέτο".

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος ήταν ένας από τους τρεις φιναλίστ του τελικού, ο οποίος, όμως, στην τελική φάση αποχώρησε, κατακτώντας την τρίτη θέση. Το νεαρό μοντέλο παραδέχτηκε μετέπειτα πως, όντως, οι δυνάμεις του στο τέλος δεν ήταν αρκετές για να τον φτάσουν στην κορυφή.

Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα, πάντως, ο Ανδρέας αποκάλυψε πως ο Ηρακλής είχε μπει στο παιχνιδι για τα χρήματα και πως αυτό το είχε εκμυστηρευτεί ο ίδιος σε κατ' ιδίαν συζητήσεις τους.

Ο Ηρακλής, με τη σειρά του, δεν αρνήθηκε ακριβώς ότι είναι έτσι, όμως υποστήριξε ότι ο Ανδρέας τα λέει αυτά από την πίκρα του που έχασε.

Κάπου στη μέση θα είναι η αλήθεια, που, ίσως να έχει και ελάχιστη σημασία πια. Ω γέγονε γέγονε!

Θέση, πάντως, στην όλη κατάσταση πήρε, δημόσια, η Βίκυ Καγιά, την οποία ρώτησαν σχετικά δημοσιογράφοι. Ιδού τι είχε να πει για το θέμα:

“Μπορεί να είναι και αλήθεια αυτό και δεν είναι και κακό. Όταν ένας άνθρωπος έχει βιοποριστικό πρόβλημα δεν κάνει κάτι μόνο για αισθητικούς λόγους αλλά και για βιοποριστικούς. Γι’ αυτό κάνουμε όλοι αυτή τη δουλειά. Τώρα αν ο Ανδρέας είναι τυχερός και η οικογένειά του μπορεί να τον στηρίξει αυτό είναι πάρα πολύ καλό και μπράβο αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που δεν το έχουν αυτό από πίσω”.