George Clooney: Αποκάλυψε πως ο μπαμπάς της Amal τής έδωσε μια λίστα με 10 λόγους για να μην κάνουν σχέση

22.12.2020
George Clooney: Αποκάλυψε πως ο μπαμπάς της Amal τής έδωσε μια λίστα με 10 λόγους για να μην κάνουν σχέση
Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ, αλλά προφανώς έπρεπε να δουλέψει πολύ για να κερδίσει τουλάχιστον ένα άτομο: τον πατέρα της γυναίκας του.

Ο μπαμπάς της Amal Clooney, Ramzi Alamuddin, δεν ήταν πάντα ο μεγαλύτερος θαυμαστής του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού - τουλάχιστον όχι όσον αφορούσε στην κόρη του. Ο Alamuddin δεν ήταν ενθουσιασμένος με την ιδέα της Amal να συνάψει σχέση με έναν από τους πιο μεγάλους εργένηδες του Χόλιγουντ, οπότε έγραψε με τόλμη μια λίστα παραθέτοντας τους λόγους για τους οποίους η κόρη του έπρεπε να μείνει μακριά από αυτόν.

Ο George μοιράστηκε την ιστορία αυτή στο The Howard Stern Show του SiriusXM την περασμένη Παρασκευή και ο ηθοποιός έδειξε ότι έχει καλή αίσθηση του χιούμορ για όλη την υπόθεση. «Παίρνει μια επιστολή από τον πατέρα της, “Θα ​​σου δώσω 10 λόγους για τους οποίους είναι μια κακή ιδέα να βγεις με αυτόν τον άντρα”… που βασικά ήταν οι όρκοι του γάμου μας», είπε γελώντας.

Δεν είναι ξεκάθαρο τι ήταν στη λίστα (μακάρι να το γνωρίζαμε!) ή πώς ο σταρ κέρδισε τον μπαμπά της Αmal, αλλά ο George έδωσε λεπτομέρειες για το πώς προσέγγισε τη μελλοντική του γυναίκα. Αφού γνωρίστηκε μέσω φίλων στη λίμνη Como της Ιταλίας, ο George αποκάλυψε ότι η σχέση του με την Amal ξεκίνησε αποκλειστικά ως φιλική, όπου απλά θα αντάλλασαν επιστολές μεταξύ τους. O ίδιος ανησυχούσε γιατί νόμιζε ότι ήταν μεγάλος για αυτήν. «Μου άρεσε, αλλά είμαι 17 χρόνια μεγαλύτερος από αυτήν, οπότε μπορεί να πίστευε ότι ήμουν... παππούς», είπε στον Stern.

Μετά από όλα αυτά τα ρομαντικά γράμματα, ο George την προσκάλεσε στα Abbey Road Studios στο Λονδίνο, όταν έκανε μια ταινία. Στη συνέχεια την κέρδισε αφού γευμάτισαν μαζί εκείνο το βράδυ και συνειδητοποίησαν ότι ήταν κάτι παραπάνω από απλοί φίλοι. «Βγήκαμε για δείπνο και το πράγμα έγινε ρομαντικό πολύ γρήγορα», είπε. «Ξεκαθάρισε μέσα μου μόλις έμαθα ότι ενδιαφερόταν. Από εκείνη τη στιγμή, ήμασταν μαζί».

Παρόλο που ο μελλοντικός πεθερός του ήξερε για τη σχέση, πολλοί άνθρωποι δεν ήξεραν ότι το ζευγάρι έβγαινε μαζί. Αποφάσισαν να κρατήσουν την ιδιωτική τους ζωή μυστική όσο μπορούσαν και ο George μοιράστηκε τον συγκεκριμένο λόγο. «Έπρεπε να κρυφτούμε για μερικούς μήνες επειδή απλά θέλαμε να βεβαιωθούμε - θέλεις να γνωριστείς με τον άλλον και να περάσεις χρόνο μαζί του και να μην το κάνεις στην πρώτη σελίδα του περιοδικού Hello», είπε.

Το παραμύθι τους περιλαμβάνει τώρα ακόμα δύο πρόσωπα που δεν είναι άλλα από τα τρίχρονα διδυμάκια τους Ella και Alexander, που κρατούν τον George απασχολημένο κατά τη διάρκεια της καραντίνας και τώρα καταλαβαίνει πώς η μητέρα του ένιωθε, μεγαλώνοντας παιδιά χωρίς babysitter ή την τεχνολογία για να την βοηθήσει.

«Πάντα λέω ότι ένιωθα σαν τη μητέρα μου το 1964, επειδή είχε δύο παιδιά και δεν είχε βοήθεια», είπε στο CBS Sunday Morning. «Δεν ξέρω πώς το έκανε αλλά τώρα έχω περισσότερη συμπόνοια γι 'αυτήν, από ποτέ».