7 διάσημα ζευγάρια που χώρισαν μέσα στο 2020

22.12.2020
7 διάσημα ζευγάρια που χώρισαν μέσα στο 2020
Οι σχέσεις δεν είναι ποτέ εύκολες. Αυτό είναι διπλά αληθινό στο Χόλιγουντ, όπου τα πολυάσχολα προγράμματα των διασήμων, τους κάνουν να ταξιδεύουν από μέρος σε μέρος κάτι που μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην προσωπική ζωή τους. Κάποια λοιπόν από τα αγαπημένα μας δια΄σημα ζευγάρια αναγκάστηκαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους από τους συντρόφους τους. Άλλωστε η χρονιά ήταν ήδη κακή για όλους μας. Ας δούμε λοιπόν μερικούς από τους διάσημους χωρισμούς του 2020.

Gerard Butler και Morgan Brown

Οι Gerard Butler και Morgan Brown χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης. Έκαναν την πρώτη κοινή εμφάνιση τους το Σεπτέμβριο του 2014 και έκτοτε ήταν μαζί.

Megan Fox και Brian Austin Green

Μετά από 10 χρόνια γάμου, η Megan Fox και ο Brian Austin Green χωρίζουν - ο ηθοποιός του Beverly Hills, 90210 επιβεβαίωσε την είδηση ​​στο podcast του πριν από λίγο καιρό, αποκαλύπτοντας ότι αυτός και η σύζυγός του έμειναν χωριστά για κάποιο χρονικό διάστημα και ότι μετά από μια ειλικρινή κουβέντα συμφώνησαν να χωρίσουν οριστικά. Εκείνη, βέβαια, έχει γυρίσει σελίδα, εκείνος δεν πήρε με καλό μάτι, "ξεκατινιάστηκαν" δημόσια και στο τέλος τα βρήκαν.

Mary-Kate Olsen και Pierre Olivier Sarkozy

Σύμφωνα με έγγραφα που αποκαλύφθηκαν από το TMZ, η Mary-Kate Olsen υπέβαλε αίτηση για διαζύγιο τον Απρίλιο, αλλά λόγω της πανδημίας του COVID-19, τα δικαστήρια της Νέας Υόρκης δεν δέχονται προς συζήτηση υποθέσεις διαζυγίου.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2012 και παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 2015.

Lana Del Rey και Sean Larkin

Η τραγουδίστρια Lana Del Rey και ο φίλος της, Sean Larkin, χώρισαν μετά από περίπου έξι μήνες δεσμού. Σε μια δήλωση στους New York Times τον Μάρτιο, ο Larkin είπε ότι αυτός και η Lana ήταν «απλοί φίλοι», προσθέτοντας ότι «εξακολουθούμε να μιλάμε κλπ, αλλά έχουμε απλά πολυάσχολα προγράμματα αυτή τη στιγμή».

Pamela Anderson και Jon Peters

Η Pamela Anderson και ο Jon Peters βγήκαν για πρώτη φορά ραντεβού πριν από 30 χρόνια και πρόσφατα αναζωπύρωσαν τη σχέση τους και παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2020. Την 1η Φεβρουαρίου, η Anderson ανακοίνωσε το χωρισμό τους: «Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη σας όσο βρισκόμαστε χωριστά και παίρνουμε χρόνο για να επαναπροσδιορίσουμε αυτό που θέλουμε από τη ζωή και ο ένας από τον άλλο».

Rihanna και Hassan Jameel

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Rihanna και ο φίλος της Hassan Jameel χώρισαν μετά από τρία χρόνια. Ενώ η τραγουδίστρια δεν συνηθίζει να ενημερώνει τον τύπο σχετικά με την κατάσταση της σχέσης της, μια πηγή είπε στο US ότι το ζευγάρι τελείωσε τη σχέση του στις αρχές του 2020, έχοντας ξεκινήσει το δεσμό τους από τις αρχές του 2017. Τον Ιούνιο του 2019, η Rihanna επιβεβαίωσε ότι πήγαινε σοβαρά με τον Jameel στο Interview, αλλά απέκλεισε το θέμα του γάμου: «Εμείς σχεδιάζουμε και ο Θεός γελάει, σωστά;»

Olivia Wilde και Jason Sudeikis

Μετά από περισσότερα από επτά χρόνια, η Olivia Wilde και ο Jason Sudeikis έληξαν το γάμο τους. Μια πηγή είπε στο People ότι ο χωρισμός έγινε στις αρχές του χρόνου και ήταν φιλικός και έχουν κοινή επιμέλεια των δύο παιδιών τους - του γιου Otis Alexander και της κόρης Daisy Josephine.

Οι δύο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2011 σε ένα πάρτι για το finale του Saturday Night Live, με τον Sudeikis να κάνει πρόταση στην Wilde τον επόμενο χρόνο.