Halle Berry: "Νιώθω πως κινδυνέυω"

14.09.2020
Halle Berry: "Νιώθω πως κινδυνέυω"
Η ηθοποιός φωτογραφίζεται και μιλάει για την περιπέτεια με την υγεία της

Η Halle Berry φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος του περιοδικού Variety και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πώς προσέχει τον εαυτό της, καθώς ανήκει σε ευπαθή ομάδα.

Δες και αυτό: Selena Gomez: "Όλοι μου οι πρώην με θεωρούν τρελή"

Η 54χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε πως νιώθει ότι κινδυνεύει λόγω διαβήτη τύπου 2, με τον οποίο διαγνώστηκε όταν αρρώστησε βαριά στο σετ της σειράς Living Dolls, το 1989. "Αισθάνομαι πως κινδυνεύω. Είμαι πολύ αυστηρή με το με ποιον έρχομαι σε επαφή. Στο σπίτι μου έχω δημιουργήσει ένα σημείο όπου ο,τιδήποτε έρχεται από τον έξω κόσμο, πρέπει να περάσει από απολύμανση".

Η ηθοποιός επίσης αποκάλυψε ότι πίστευε ότι είχε καρκίνο των οστών όταν έσπασε τρία πλευρά στα γυρίσματα της ταινίας John Wick: Chapter 3 το 2019. "Νόμιζα ότι είχα καρκίνο στα κόκκαλα. Νόμιζα ότι ήταν πρώιμη οστεοπόρωση. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί μου συνέβαινε αυτό ενώ ήμουν σε πραγματικά άψογη φυσική κατάσταση. Έχω την τάση να σπάω τα οστά μου ευκολότερα από άλλους ανθρώπους".

Αυτό το είδες; Ξανά ερωτευμένη η Katie Holmes - Δημόσια φιλιά στην αγκαλιά του αγαπημένου της

"Ο διαβήτης με έπιασε εξ απήνης. Κανένας συγγενής μου δεν είχε ποτέ τη νόσο και παρότι είχα παραπανίσια κιλά στο σχολείο, πίστευα ότι ήμουν υγιής. Ένιωθα πολύ άρρωστη το 1989 που είχα γυρίσματα στην τηλεόραση. Δεν καταλάβαινα τι είχα πάθει. Τελικά, κατάλαβα ότι είχε έρθει η ώρα να φροντίσω τον εαυτό μου και μπορώ πλέον να πω ότι τώρα είμαι υγιέστερη απ’ ότι στο παρελθόν. Άρχισα να καταναλώνω φρέσκα λαχανικά, κοτόπουλο, ψάρι και μακαρόνια. Έκοψα το κόκκινο κρέας και τα πολλά φρούτα που περιέχουν ζάχαρη. Ο διαβήτης τελικά εξελίχθηκε σε ένα δώρο. Μου έδωσε δύναμη και αντοχή γιατί έπρεπε να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα, όσο οδυνηρή κι αν ήταν".