Γιώργος Καπουτζίδης: "Ζητώ συγγνώμη από τους διεμφυλικούς για τα τρανσφοβικά αστεία του Παρά 5"

08.09.2020
Γιώργος Καπουτζίδης: "Ζητώ συγγνώμη από τους διεμφυλικούς για τα τρανσφοβικά αστεία του Παρά 5"
Όσα είπε σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ "φλΕΡΤ", όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για ένα σημείο της σεναριογραφικής δουλειάς του, το οποίο μετανιώνει.

Δες και αυτό: Φαίη Σκορδά: Η αποκάλυψη για το "μόνο πράγμα που έχει κάνει στη μύτη της" και η "πόρτα" στο Big Brother

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος είπε ότι χάρηκε όταν είδε πως το "Παρα 5" προβαλλόταν σε επανάληψη κατά τη διάρκεια της καραντίνας, "γιατί είχα αφήσει κάτι που έβλεπε ο κόσμος και περνούσε καλά σε εκείνη τη δύσκολη περίοδο. Είδα ωστόσο ότι σε ένα επεισόδιο υπήρχαν τρανσφοβικά αστεία, που εγώ δεν καταλάβαινα τότε ότι γράφω ένα τρανσφοβικό αστείο και δεν καταλάβαινα ότι αυτό μπορεί να στεναχωρεί έναν άνθρωπο. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για αυτό", είπε ο ίδιος.

"Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους διεμφυλικούς ανθρώπους γιατί τον αγώνα τους για να είναι αυτοί που είναι, για να βρουν τον εαυτό τους, εγώ τον αντιμετώπισα με αστειάκια και χιουμοριστικά. Δεν είναι δουλειά κανενός να κάνει πλάκα με το φύλο του άλλου και με το τι θέλει να είναι", συμπληρώνοντας πως "Η ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε να ονειρεύομαι και να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα. Με οδήγησε να είναι λίγο πιο κλειστός και πιο φοβισμένος στην εφηβεία μου, αλλά δε με εμπόδισε να ονειρεύομαι".

Αυτό το είδες; Τζένη Μπαλατσινού: Η πρώτη φωτογρααφία της που μοιράστηκε μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Τέλος, θέλησε να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα στους ομοφυλόφιλους εφήβους, λέγοντας: "Μην ακούτε κανέναν, όλα θα πάνε ωραία. Μπορεί να ζοριστείτε. Αν βλέπετε ανθρώπους που σας την λένε, δεν χρειάζεται να κάνουμε παρέα με όλους, θα βρείτε ανθρώπους αργότερα με τους οποίους θα περάσετε πολύ ωραία και θα συνεννοηθείτε. Εγώ έτσι το αντιμετώπισα".

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη: