Charlize Theron: Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής της

24.08.2020
Charlize Theron: Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής της
"Ο πατέρας μου έμπαινε στο σπίτι μεθυσμένος με όπλο και δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει"

Πρόκειται για μια από τις πιο ταλαντούχες και εντυπωσιακές γυναίκες του Hollywood. Ο λόγος για τη βραβευμένη με Όσκαρ Charlize Theron, που παρ'όλη τη λαμπερή τωρινή της ζωή έχει ένα εφιαλτικό παρελθόν γεμάτο παιδικά τραύματα.

Δες και αυτό: John Travolta: Η πρώτη ανάρτηση του ηθοποιού μετά τον θάνατο της συζύγου του συγκινεί

Η ηθοποιός γεννήθηκε το 1975 στη Νότια Αφρική, και ως παιδί πάθαινε συχνά ίκτερο, λόγω του οποίου έπαιρνε συστηματικά αντιβιώσεις, με αποτέλεσμα όλα τα νεογιλά δόντια της να σαπίσουν και να μην ξαναφυτρώσουν πριν από την ηλικία των 10 ετών. Στο σχολείο, η ζωή της ήταν σκληρή, αφού βρισκόταν στο περιθώριο και ένιωθε μοναξιά.

Η χειρότερη εμπειρία των παιδικών χρόνων ήταν όμως ο αλκοολικός και κακοποιητικός πατέρα της, Charles Theron. "Ήταν τόσο μεθυσμένος, που έμπαινε στο σπίτι με όπλο και δεν μπορούσε να περπατήσει", έχει πει σε παλιά της συνέντευξη η ηθοποιός. Το βράδυ της 21ης Ιουνίου, του 1991, εκείνος επέστρεψε σπίτι και άρχισε να πυροβολεί ό,τι έβρισκε μπροστά του. Η Charlize με τη μητέρα της κρύφτηκαν στο παιδικό δωμάτιο, αλλά ο πατέρας της άρχισε να πυροβολεί την πόρτα, αστοχώντας. Η μητέρα της πήρε το δικό της όπλο και ανταποκρίθηκε στους πυροβολισμούς, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Δεν καταδικάστηκε, καθώς θεωρήθηκε πράξη αυτοάμυνας.

Αυτό το είδες; Δίδυμες Olsen: Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής τους

Αργότερα, η Charlize με τη μητέρα της μετακόμισαν στο Μιλάνο, όπου η Charlize ξεκίνησε να κάνει επαγγελματικά χορό, μέχρι που ένας τραυματισμός στο γόνατο την εμπόδισε να συνεχίσει. Έπεσε σε κατάθλιψη, αλλά η μητέρα της την ενθάρρυνε να κυνηγήσει την υποκριτική, που ήταν το άλλο μεγάλο πάθος της. Φτάνοντας στο Χόλιγουντ, η Charlize ήταν σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση, αφού δυσκολευόταν να βρει δουλειά εξαιτίας της βαριάς, νοτιοαφρικανικής προφοράς της, ενώ αναγκάστηκε να μάθει αγγλικά από την αρχή.