Kanye West: Μετά το παραλλήρημα εναντίον της Kim Kardashian, η δημόσια συγνώμη

26.07.2020
Kanye West: Μετά το παραλλήρημα εναντίον της Kim Kardashian, η δημόσια συγνώμη
Συνέχεια στο "σίριαλ" με τη ζωή του διάσημου ζευγαριού δίνει ο γνωστός ράπερ!

Οι κακές γλώσσες τους έχουν καιρό στα... χωρίσματα και τα τελευταία γεγονότα επιβεβαίωσαν, τουλάχιστον, τα προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ τους.

Ύστερα από ένα απίστευτο δημόσιο ξέσπασμα του Kanye West ενάντια στη σύζυγό της και όλη της την οικογένεια, η Kim Kardashian αναγκάστηκε να τον δικαιολογήσει, επίσης δημόσια, "ρίχοντας" όλη την ευθύνη στη διπολική διαταραχή με την οποία εκείνος έχει διαγνωστεί.

Λίγες μέρες αργότερα, και ενώ ο απόηχος των όσων έχουν ειπωθεί δεν έχει ακόμη καταλαγιάσει, ο Kanye επανέρχεται στο Twitter με μια συγνώμη.

"Θα ήθελα να απολογηθώ στη σύζυγό μου, Kim, που δημοσιοποίησα κάτι που ήταν ιδιωτικό. Δεν την κάλυψα όπως με κάλυψε εκείνη. Στην Kim θέλω να πω ότι ξέρω πως σε πλήγωσα. Σε παρακαλώ, συγχώρησέ με. Σ' ευχαριστώ που είσαι πάντα εκεί για μένα", γράφει ο Kanye, προφανώς προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους σε όλους τους τομείς. Αν κατάφερε (και τί) θα φανεί στο μέλλον!

Kim και Kanye παντρεύτηκαν το 2014 και έχουν μαζί τέσσερα παιδιά, την 7 ετών North, τον 4 ετών Saint, την 2 ετών Chicago και τον ενός έτους Psalm [φωτό κάτω]