Ο Κώστας Σπυρόπουλος θυμάται την Αλίκη Βουγιουκλάκη και συγκινεί

23.07.2020
Ο Κώστας Σπυρόπουλος θυμάται την Αλίκη Βουγιουκλάκη και συγκινεί
Υπήρξε ο τελευταίος σύντροφος της ελληνίδας σταρ και σήμερα, η ανάρτησή του είναι αφιερωμένη σε εκείνη!

Σήμερα, 23 Ιουλίου 2020 συμπληρώνονται 24 χρόνια από τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τα social media γέμισαν από φωτογραφίες της και από μηνύματα αγάπης και θαυμασμού. Άνθρωποι που την γνώρισαν, άνθρωποι που τη θαύμασαν -και τη θαυμάζουν- από μακριά, συνεργάτες, φίλοι... Όλοι έχουν κάτι να θυμηθούν από την Αλίκη.

Νωρίτερα ξεχωρίσαμε την ανάρτηση του μοναχογιού της, Γιάννη Παπαμιχαήλ και τώρα κάνουμε το ίδιο με αυτή του τελευταίου της συντρόφου, Κώστα Σπυρόπουλου.

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι τα 9 τελευταία χρόνια της ζωής της θρυλικής ηθοποιού και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εκείνος μοιράζεται φωτογραφία τους στα social media.

"24 χρόνια πριν...έφυγε το γλυκό πουλί της νιότης. ( Φωτο -Λονδίνο μετά από παράσταση ) #legend #youth #theatre #sweetbirthofyouth", διαβάζουμε στη λεζάντα και η φωτογραφία μας γυρίζει πίσω πολλά χρόνια.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Πρώτο Θέμα με αφορμή τα 16 χρόνια από τον θάνατό της, ο Κώστας Σπυρόπουλος είχε αποκαλύψει -μεταξύ άλλων- πως η σχέση τους ξεκίνησε από ένα ... φιλί. Η γνωριμία τους έγινε το καλοκαίρι του '87 όταν εκείνος έκανε οντισιόν για την παράσταση «Λίγο πιο νωρίς, λίγο πιο αργά».

«Το ερωτικό ούτε καν που περνούσε από το μυαλό μου και νομίζω ούτε από το δικό της, γιατί ήταν σκληρή επαγγελματίας. Μέχρι που ήρθε η στιγμή στις πρόβες να κάνουμε το φιλί της παράστασης. Εκεί τα ξεχνάω όλα και κάτι μαγικό συνέβη. Φιλιόμαστε κανονικά και γυρίζει η Αλίκη και λέει μπροστά στους ηθοποιούς στον σκηνοθέτη και στους τεχνικούς: "Ωπα, κοίτα απόδοση ο μικρός"».

Έ, αυτό ήταν. Έμειναν μαζί "against all odds" μέχρι τη στιγμή που εκείνη άφησε την τελευταία της πνοή το 1996.

Για την ιστορία, τα τελευταία χρόνια, ο Κώστας Σπυρόπουλος είναι ζευγάρι με τη δημοσιογράφο Χριστίνα Πολίτη και οι δυο τους μιλούν πολύ συχνά δημόσια για τον έρωτά τους.