Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα στην πιο "δυνατή" σκηνή της - Η Έλλη Τρίγγου στα καλύτερά της [video]

26.06.2020
Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα στην πιο "δυνατή" σκηνή της - Η Έλλη Τρίγγου στα καλύτερά της [video]
Η συνέχεια στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 διαγράφεται συγκλονιστική, όμως πέρα από το σενάριο που προσφέρει τη μεγαλύτερη συγκίνηση, έρχονται και μερικές ερμηνείας που είναι, πραγματικά, πέρα από κάθε προσδοκία.

Και πάλι τονίζουμε ότι αν κάποιος δεν έχει δει τα επεισόδια μέχρι και χθες (25/6/2020) καλύτερα μη συνεχίσει γιατί δεν τα γλιτώνει τα spoilers. Στην αντίθετη περίπτωση, ας μοιραστούμε τις σκέψεις μας παρακάτω.

Η μία ανατροπή μετά την άλλη για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 και εμείς δηλώνουμε απόλυτοι fans της
Ασημίνας, κατά κόσμον, Έλλης Τρίγγου, η οποία δίνει το ένα ρεσιτάλ ερμηνείας μετά την άλλη.

Στο χθεσινό επεισόδιο, την είδαμε να χάνει τα λογικά της. Πιο πολύ. Ακόμη μία φορά. Και μείναμε όλοι άναυδοι. Πόσα "χτυπήματα" να αντέξει η καημένη η Ασημίνα. Κάθε "χτύπημα" και ένα ρεσιτάλ από την Έλλη!

Στην ανάρτηση που ακολουθεί η συγκεκριμένη σκηνή που περιγράφει το συναίσθημα -και τη νοητική κατάσταη, θα λέγαμε- της Ασημίνας μόλις έχει μάθει τελικά ότι η μικρότερη αδελφή της που ξελόγιασε τον άντρα της και έμεινε έγκυος στο παιδί του δεν θα της δώσει τελικά το μωρό, όπως είχαν συμφωνήσει μεταξύ τους αλλά θα παντρευτεί κάποιον άλλο και θα το μεγαλώσει μαζί του.

Δίπλα της, η επίσης εξαιρετική Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία ερμηνεύει τη Μυρσίνη, την "πανούργα" πεθερά της Ασημίνας, η οποία, στην ουσία έχει σκαρφιστεί αυτό το σχέδιο από το μηδέν.

Τα λόγια είναι περιττά!