Μαρέβα Μητσοτάκη και Τζένη Μπαλατσινού με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης - Το απίθανο στυλ τους

14.06.2020
Μαρέβα Μητσοτάκη και Τζένη Μπαλατσινού με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης - Το απίθανο στυλ τους
Τους συζύγους τους συνόδευσαν οι δυο κυρίες στο κυκλαδίτικο νησί από όπου χθες (13/6/2020) κυρήχθηκε, στην ουσία, η επίσημη έναρξη της τουριστικής σεζόν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με κλιμάκιο υπουργών και δημοσιογράφων βρέθηκε χθες στη Σαντορίνη από όπου και απευθύνθηκε στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο και "πάτησε το κουμπί" για να ξεκινήσει η φετινή τουριστική σεζόν με αφάλεια. Ακριβώς εκεί βρίσκεται το "στοίχημα" της κυβέρνησης και αυτό τονίστηκε προς όλες τις κατευθύνσεις.

Μεταξύ άλλων, μαζί με τον πρωθυπουργό ταξίδεψε στη Σαντορίνη η σύζυγος και ο γιος του. Σε ένα διάλειμμα των εκδηλώσεων, η Μαρέβα Μητσοτάκη κάθισε δίπλα στην Τζένη Μπαλατσινού, η οποία συνόδευε με τη σειρά της τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια και οι δυο τους πόζαραν με φόντο το ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα του νησιού.

Μια πολύ όμορφη φωτογραφία στην οποία εστιάζουμε στα ρούχα των δύο κυριών που, όπως εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς, φέρουν την υπογραφή Zeus & Δionne, της φίρμας της οποίας είναι συνιδιοκτήτρια η κυρία Μητσοτάκη.

Στο Instagram του Zeus & Δionne μάλιστα βλέπουμε ακόμη μία λήψη της Τζένης Μπαλατσινού. Και χειροκροτούμε ξανά.