Η Σία Κοσιώνη στα χνάρια της Kate Middleton - Η κοινή συνήθειά τους

28.05.2020
Η Σία Κοσιώνη στα χνάρια της Kate Middleton - Η κοινή συνήθειά τους
Με μία ανάρτησή της, η ισχυρή κυρία της ελληνικής δημοσιογραφίας εστίασε σε κάτι που ίσως δεν είχε αντιληφθεί ο πολύς κόσμος.

Χθες το βράδυ, η Σία Κοσιώνη εμφανίστηκε στο δελτίο ειδήσεων φορώντας ένα κίτρινο κοστούμι που, όπως αποκάλυψε η ίδια λίγο αργότερα, είχε ξαναφορέσει πριν από έναν χρόνο, ακριβώς.

"Με 365 μέρες διαφορά! ", γράφει η anchorwoman του ΣΚΑΪ στη λεζάντα πλάι στο κολάζ που τη δείχνει με τις δύο αυτές εμφανίσεις. Κομψότατη και τις δυο φορές αν και, για να πούμε την "αμαρτία" μας, εμείς ψηφίζουμε την πιο πρόσφατη για δύο λόγους. Αφενός μας αρέσει περισσότερο το κοντό μαλλί, αφετέρου, σαφώς προτιμούμε τη γόβα που επέλεξε για την εμφάνιση του 2020.

Ιδού:

Ως προς τον συσχετισμό με την Kate Middleton, αυτός προκύπτει εύλογα καθώς η δούκισσα του Cambridge είναι ιδιαίτερα γνωστή για τη συνήθειά της να ανακυκλώνει τα ρούχα της.

Για παράδειγμα, θυμηθείτε το το κρεμ σύνολο με την υπογραφή Alexander McQueen που είχε φορέσει στην βάπτιση της κόρης της το 2015, στην εθνική γιορτή Trooping of the colour τον Ιούνιο του 2016, κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο Βέλγιο τον Ιούλιο του 2017 και στον γάμο του Harry με τη Meghan το 2018.