Victoria Beckham: Η φωτογραφία με τα κάτασπρα δόντια και το δημόσιο trolling από τον David Beckham

27.05.2020
Victoria Beckham: Η φωτογραφία με τα κάτασπρα δόντια και το δημόσιο trolling από τον David Beckham
Το αστείο σχόλιο στα social media

Η Victoria Beckham είναι μία από τις stars που είναι γνωστές για το γεγονός πως χαμεγελούν σπάνια στις φωτογραφίες, κάτι για το οποίο έχει μιλήσει ακόμη και σε συνεντεύξεις. Παρ'όλα αυτά, ο γιος της, Cruz, μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία της στην οποία η ίδια χαμογελάει. Και η αντίδραση του συζύγου της, David Beckham, ήταν απλά ξεκαρδιστική.

Δες και αυτό: Έγινε αγνώριστη! Μπορείς να καταλάβεις ποια reality star βλέπεις στη φωτογραφία;

Apparently my mum does smile 😃❤️

A post shared by C (@cruzbeckham) on May 26, 2020 at 4:02am PDT

"Προφανώς η μαμά μου χαμογελά 😃❤️", έγραψε ο Cruz, με τον πατέρα του να σχολιάζει "Πόσο λευκά είναι τα δόντια της μαμάς @victoriabeckham; 🦷 Είναι ο Ross από τα Φιλαράκια 😂". Η Victoria δεν απάντησε σε αυτό το σχόλιο.

Αυτό το είδες; Brad Pitt: Η ξανθιά ρεπόρτερ και τρεις αποδείξεις για το φλερτ που ίσως είναι κάτι παραπάνω

Η σκηνή στην οποία αναφέρεται ο David είναι η εξής:

Η Victoria έχει μιλήσει πέρυσι για την απροθυμία της να χαμογελάει στις φωτογραφίες, λέγοντας ότι είχε μόλις αρχίσει να "αγκαλιάζει" τον εαυτό της και να νιώθει αρκετά άνετα για να χαμογελάει δημόσια. "Θέλω να είμαι ειλικρινής, στο παρελθόν κρυβόμουν και δεν χαμογελούσα δημοσίως. Αλλά αυτό πλέον δεν συμβαίνει τόσο συχνά. Υπάρχει κάτι πραγματικά απελευθερωτικό στο να αγκαλιάζω το ποια είμαι στα 45 μου και να νιώθω αυτοπεποίθηση. Θέλω να διαδώσω το μήνυμα ότι όλοι πρέπει να αισθάνονται σαν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους".