Bradley Cooper: Στη Νέα Υόρκη με ροζ κορδέλα στα μαλλιά - Η μάσκα, η κόρη του και η Irina

21.05.2020
Bradley Cooper: Στη Νέα Υόρκη με ροζ κορδέλα στα μαλλιά - Η μάσκα, η κόρη του και η Irina
Πραγματικά απίθανες οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες στα social media.

Ο κορονοϊός δεν σταματά τον διάσημο ηθοποιό από το να κάνει βόλτες τους δρόμους της Νέας Υόρκης. Αυτη τη φορά είχε μαζί του την κόρη του, Lea, την οποία δεν άφησε στιγμή από το χέρι.

Δύο πράγματα μας έκαναν εντύπωση. Αφενός το ότι και οι δυο φορούσαν μάσκες, αφετέρου ότι η πανέμορφη μικρούλα είχε, προφανώς, επιμεληθεί το hair styling του πατέρα της, στον οποίο δάνεισε μία ροζ κορδελίτσα της και εκείνος τη φόρεσε περήφανα. Μαγκιά του!!!

Δυο μέρες αργότερα, βέβαια, ο φακός "τσάκωσε" τη μικρούλα σε άλλες βόλτες, με τη μητέρα της αυτή τη φορά, όμως η διαφορά στις δύο εξόδους ήταν εμφανής.

Η Irina Shayk δεν φαίνεται να είναι υπέρ της χρήσης της μάσκας καθώς ούτε εκείνη ούτε η κόρη της φορούσαν σε αυτή την έξοδο. Ο μπαμπάς, Bradley, άραγε τι λέει γι' αυτό;

Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk υπήρξαν ζευγάρι από το 2015 μέχρι το καλοκαίρι του 2019 που χώρισαν ενώ η κόρη τους γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2017. Σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, το διάσημο ζεύγος υπήρξε ιδιαίτερα φειδωλό στις δημόσιες τοποθετήσεις περί αυτής και τώρα πια, φαίνεται ότι έχουν ισορροπήσει εξαιρετικά τη ζωή τους μετά το χωρισμό. Σε ότι αφορά την κόρη τους, τουλάχιστον.