Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Έκανε εκπομπή με καλεσμένη την μητέρα του-Δείτε τους μαζί!

27.04.2020
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Έκανε εκπομπή με καλεσμένη την μητέρα του-Δείτε τους μαζί!
Είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πρόσωπα που λατρεύει το τηλεοπτικό κοινό και είδε τις μετοχές του στην TV να ανεβαίνουν τα τελευταία χρόνια.

Ο λόγος βεβαίως για τον chef της καρδιάς μας, Λεωνίδα Κουτσόπουλο ο οποίος εκτός από το Master chef ασχολείται και με την άλλη μεγάλη του αγάπη, το ραδιόφωνο. Ο επιτυχημένος chef λατρεύει το καλό ελληνικό τραγούδι και μέσω του web radio που έχει δημιουργήσει ασχολείται με αυτό στον ελεύθερο χρόνο του.

Χθες, μέσω της εκπομπής του παρουσίασε ένα αφιέρωμα στην Μαρινέλλα και τον Κώστα Χατζή έχοντας στο στούντιο του την μεγαλύτερη θαυμάστρια της τραγουδίστριας… την μητέρα του. Η κυρία Μαρία είναι η μεγάλη αδυναμία του όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος: «Με τον αδερφό μου έχουμε μεγαλώσει μόνο με τη μητέρα μας, οπότε είναι η μεγάλη μας αδυναμία. Επειδή είμαι κοπρίτης, η μητέρα μου μένει Νέα Σμύρνη, εγώ είμαι στο Φάληρο και πηγαίνει η κακομοίρα παίρνει τα ρούχα από το Φάληρο, τα πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη, τα πλένει και τα ξαναγυρνάει. Αυτό είναι ο ορισμός του κοπρίτη. Δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα. Η μητέρα μου ήταν καθαρίστρια και είχε 4 δουλειές για να μας μεγαλώσει».

Ο ίδιος μοιράστηκε μια φωτογραφία της μητέρας του από το παρελθόν μαζί με την Μαρινέλλα:

Στη συνέχεια μας έδειξε εικόνα από την εκπομπή του.