Η Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στην καραντίνα και πότε θα σταματήσει τα γλυκά

25.04.2020
Η Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στην καραντίνα και πότε θα σταματήσει τα γλυκά
Εν μέσω εγκλεισμού, η γνωστή παρουσιάστρια, βάλθηκε -όπως πολλοί άλλοι- να ψάχνει παλιές φωτογραφίες. Μεταξύ εκείνων που βρήκε ενδιαφέρουσες ήταν και μία από παλιότερες διακοπές, όπου πόζαρε επάνω στο πεζούλι εξοχικού σε νησί των Κυκλάδων προφανώς!

Μοιράστηκε, λοιπόν τη φωτογραφία μαζί με μερικές "πικάντικες" λεπτομέρειες. Φαίνεται, λοιπόν, ότι εκτός από την εν λόγω φωτογραφία, η Ρούλα Κορομηλά βρήκα και το μαγιό που φορούσε σε αυτή. Το οποίο και δοκίμασε. Αυτή η πράξη ήταν και η αφορμή για την εξομολόγηση που μοιράστηκε ως λεζάντα στο συγκεκριμένο "χτύπημα". Ιδού τι έγραψε αλλά και η φωτογραφία για την οποία μιλάμε.

Η καραντίνα θέλει και το χιούμορ της! Αλλιώς τη βάψαμε! Λοιπόν, κυρίες μου και κύριοι... Δηλώνω πως ψάχνοντας, βρήκα αυτή τη φωτογραφία και το μαγιό! Ακριβούτσικο μεν αντοχής δε. 😛Μ’ αρέσει είπα! 🤙Στο θέμα μας! Το δοκίμασα! Ω! Γες! Όμως , όμως, 3 κιλά και κάτι ψιλά 🤣τ’ άρπαξα, οφείλω να ομολογήσω.😂😂 Σιγά το πράμα! Αν κόψω τα γλυκά που βλέπω, φτιάχνω και τρώω, μετά τις 4 Μαΐου όμως αυτό, θα το ξανα φορέσω. Αυτά! 💋😂😂ο επιμένων νικά! 😂

3 κιλά και κάτι ψιλά, λοιπόν, πήρε η Ρούλα στην καραντίνα. Για να δούμε τι θα γίνει μέχρι τις 4 Μαΐου. Εμείς της στέλνουμε τους "αγωνιστικούς" μας χαιρετισμούς. Από την κουζίνα, εννοείται!!!