Ο David Beckham ξύρισε το κεφάλι του και το μοιράστηκε στο instagram

06.04.2020
Ο David Beckham ξύρισε το κεφάλι του και το μοιράστηκε στο instagram
Eπειδή κοινωνική αποστασιοποίηση σημαίνει ότι δεν μπορούμε να πάμε στο κομμωτήριο, πολλοί από εμάς στρέφονται σε λύσεις στο σπίτι και ο David Beckham δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Ο πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου βγήκε στα social media για να αποκαλύψει ότι κουρεύτηκε... γουλί ενώ βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι, ανεβάζοντας και μια φωτογραφία για απόδειξη.

Ο David μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του ολοκαίνουργιου look του, με τους 62 εκατομμύρια followers του στο Instagram. «Απλά έπρεπε να γίνει # stayhome # staysafe # staystrong ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ», έγραψε παράλληλα με τη selfie.

Το look της απομόνωσης του ποδοσφαιριστή έλαβε μια σειρά από φιλοφρονήσεις, με τον Ken Paves, κομμωτή της Victoria Beckham, να σχολιάζει: «Σε κανέναν δεν ταιριάζει καλύτερα! Θα μπορούσες να με μάθεις κανα-δύο πράγματα».

Διάβασε και αυτό: Victoria Beckham: Η απίθανη τούρτα που έφτιαξε για τα 20ά γενέθλια του Brooklyn [photo]

Οι Beckhams είναι απομονωμένοι στο σπίτι τους στο Cotswolds όπου μοιράζονται δραστηριότητες απομόνωσης, από ψησίματα brownies μέχρι περιποιήσεις ομορφιάς DIY. Η οκτάχρονη Harper εμφανίστηκε στα stories του Instagram του μπαμπά της, προσφέροντας του ένα μασάζ ποδιών σε ένα αυτοσχέδιο spa, ενώ πριν από λίγες μέρες είδαμε τον Becks και τα τέσσερα παιδιά του να χειροκροτούν τους γιατρούς και νοσηλευτές μαζί με την υπόλοιπη χώρα