Μα τι συμβαίνει με τους Clooneys; Χωρίζουν πάλι;

14.02.2020
Μα τι συμβαίνει με τους Clooneys; Χωρίζουν πάλι;
Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι το διάσημο ζευγάρι παίρνει διαζύγιο. Και μάλιστα -προφανώς- χρυσό! Μα δε βαρέθηκαν πια!

Τα δημοσιεύματα "ξεπετάγονται" το ένα μετά το άλλο. Άλλα παραθέτουν ως πηγή δημοσίευμα του New Idea άλλοι του RadarOnline. Αμφότερα τα sites επικαλούνται πληροφορίες εκ των έσω, σύμφωνα με τις οποίες η Amal έχει ζητήσει από τον George να "κάνει ένα βήμα πίσω" μέχρι να ξεδιαλύνει στο μυαλό και την καρδιά της τι θέλει να κάνει, ενώ εκείνος είναι "σε κακό χάλι" και έχει να δει τα δίδυμα περί τις 200 μέρες. Άκουσον άκουσον!

Εντάξει. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.

Ήταν πριν από έναν χρόνο όταν ρεπορτάζ του RadarOnline τους είχε χωρίσει και πάλι. Και τότε, αντίθετα με το τι κάνει συνήθως, ο Clooney είχε απαντήσει. Θυμήσου τα πάντα ΕΔΩ.

Αυτή τη φορά απάντηση δεν υπάρχει. Ούτε διάψευση, ούτε επιβεβαίωση. Κρατάμε ως γεγονός ότι η τελευταία φορά που είδαμε δημόσια το ζεύγος ήταν τον περασμένο Οκτώβρη στη Νέα Υόρκη [φωτό επάνω] -είναι κάπως περίεργο αυτό, εδώ που τα λέμε- και αναμένουμε νεότερα!