«Άγριες Μέλισσες»: Η Δρόσω, ο Νικηφόρος, ο γιατρός και ο... πατέρας του παιδιού της

13.02.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Η Δρόσω, ο Νικηφόρος, ο γιατρός και ο... πατέρας του παιδιού της
Ποιος χαρακτήρας επιστρέφει στη σειρά και γιατί; Ένα spoiler που δεν περιμέναμε.

Η εγκυμοσύνη της Δρόσως είναι ένα από τα "καυτά κεφάλαια" που εξελίσσονται αυτές τις ημέρες στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1. Η μικρή αδελφή Σταμίρη αποφάσισε να κρατήσει το παιδί, καρπό του παράνομου έρωτά της με τον άντρα της αδελφής της, έχοντας ως στόχο να φύγει από το Διαφάνι. Η συγγενής από την οποία ζήτησαν να τη φιλοξενήσει όμως, απάντησε ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, οπότε οι ελπίδες της "μικρής" να φύγει από το χωριό που την πνίγει ολοένα και περισσότερο εξανεμίζονται.

Πιέζεται πολύ και, όπως διαβάζουμε στα "προσεχώς" που έδωσε στη δημοσιότητα το κανάλι, αναγκάζεται να αποκαλυψει το μυστικό της, αρχικά στην Ελένη και στη συνέχεια και στην Ασημίνα.

Φυσικά η Δρόσω λέει ψέματα σχετικά με την ταυτότητα που πατέρα, "χρεώνοντας" με την ευθύνη τον Παύλο, τον μουσικό που την είχε ξεμυαλίσει προς στιγμή, όταν είχε έρθει στο χωριό με το μπουλούκι του. Τον Παύλο που ενσάρκωνε ο Ίαν Στρατής.

Οι αδελφές φαίνεται πώς ψάχνουν τον νεαρό τραγουδιστή με σκοπό να του ζητήσουν να αναλάβει τις ευθύνες του και από εκεί και μετά δεν γνωρίζουμε. Κάποιον ρόλο όμως πρέπει να παίξει και ο δάσκαλος σε όλο αυτό, όπως βλέπουμε από backstage σκηνή που "κυκλοφόρησε" στο διαδίκτυο.

Ιδού για του λόγου του αληθές, ενώ αναμένουμε ακόμη την εξέλιξη του ρόλου του γοητευτικού γυναικολόγου από τη Λάρισα τον οποίο, λέγεται, ότι θα ερωτευτεί η Θεοδοσία. Για να δούμε!

Η φωτογραφία επάνω είναι επίσης από backstage και δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του ίδιου του... δόκτωρος, κατά κόσμον, Δημήτρη Σαμόλη.