Ποιους κοιλιακούς; Τους ραχιαίους της Jennifer Lopez τους έχεις δει;

04.02.2020
Ποιους κοιλιακούς; Τους ραχιαίους της Jennifer Lopez τους έχεις δει;
Η 50χρονη Λατίνα σταρ "σπάει" τα κοντέρ σε ό,τι κάνει. Και ναι, γίνεται καλύτερη στα πάντα όσο μεγαλώνει. Τελεία και παύλα.

Ακόμη και σήμερα, όλος ο κόσμος μιλά για την Jennifer Lopez και την απίστευτη εμφάνισή της μαζί με τη Shakira στο ημίχρονο του φετινού Super Bowl. Ήταν και η Shakira απίθανη, αλλά η JLo... πολύ απλά...
"δεν υπάρχει", για να χρησιμοοιήσουμε έναν όρο της εποχής που της ταριάζει "γάντι".

Για να τη θυμηθείς κάνε κλικ εδώ και... θα μας θυμηθείς.

Στα 50 της χρόνια η Lopez είναι πιο fit και πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Το πρώτο το βλέπουμε, το δεύτερο το λέει και το ξαναλέει, οπότε το δεχόμαστε ως έχει. Λάμπει, πραγματικά, οπότε ναι, κάπως έτσι πρέπει να είναι.

Στα "καλύτερα" λοιπόν, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή, η JLo δεν σταματά. Εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα και κάθε φορά ξεπερνά τον εαυτό της.

Ο αγαπημένος της, Alex Rodriguez είναι σίγουρα ο πιο φανατικός θαυμαστής της. Την Κυριακή, ημέρα του Super Bowl, το instagram του γέμισε από JLo και από τον ίδιο που δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Μία από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε μοιραζόμαστε κι εμείς εδώ σήμερα.

Ο ARod φωτογράφισε την "καλή" του την ώρα που έκανε την τελευταία προπόνηση πριν ανέβει στη σκηνή. Τα όποια λόγια... περιττεύουν! Maximum Respect στην Jen!!!