Η Cameron Diaz έγινε μητέρα χωρίς να πάρει είδηση κανείς - Πώς το ακανοίνωσε

04.01.2020
Η Cameron Diaz έγινε μητέρα χωρίς να πάρει είδηση κανείς - Πώς το ακανοίνωσε
Η 47χρονη σταρ και ο σύζυγός της, μουσικός Benji Madden πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η Cameron Diaz και ο Benji Madden παντρεύτηκαν το 2015, ενώ η γνωριμία τους μετρά πολύ περισσότερα χρόνια.

Εκείνη 47 ετών, εκείνος 40, μιλούν πολύ συχνά με άπειρη αγάπη και θαυμασμό ο ένας για τον άλλο. Η φετινή χρονιά τους βρήκε με ένα ακόμη μέλος στην οικογένειά τους, που, προφανώς τους έκανε ακόμη πιο ευτυχισμένους.

Ένα κοριτσάκι, η Raddix, ήρθε και συμπλήρωσε την ευτυχία τους. Η ανακοίνωση έγινε με την ίδια ανάρτηση μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram, ενώ η απορία ως προς το πώς γεννήθηκε η μικρούλα δεν έχει απαντηθεί επίσημα. Καθώς η Cameron Diaz δεν έχει φωτογραφηθεί με κάνενα ίχνος εγκυμοσύνης τους τελευταίους μήνες, η πιθανότητα να έχει χρησιμοποιηθεί περένθετη μητέρα ή ίσως και υιοθεσία είναι μεγάλη, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Ιδού η ανάρτηση του ζεύγους:

"Καλή χρονιά από τους Maddens
Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι, ευλογημένοι και ευγνώμονες που ξεκινάμε αυτή τη δεκαετία ανακοινώνοντας τη γέννηση της κόρης μας, Raddix Madden.
Κέρδισε τις καρδιές μας στη σιγμή και ολοκλήρωσε την οικογένειά μας.
Παρότι είμαστε πανευτυχείς που μοιραζόμαστε αυτά τα νέα, νιώθουμε πολύ έντονα την ανάγκη να προστατεύσουμε την ιδιωτικότητα της μιρκής μας. Έτσι, δεν θα μοιραστεούμε καμία φωτογραφία της ούτε άλλη λεπτομέρεια, εκτός από το γεγονός ότι είναι πραγματικά γλυκύτατη. Μερικοί μπορεί να πούν ότι είναι και.. Τέλεια
Από την οικογένειά μας στη δική σας, στέλνουμε την αγάπη μας και ευχές για το Νέο Ετος και τη νέα δεκαετία"

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cameron Diaz (@camerondiaz) στις 3 Ιαν, 2020 στις 10:20 πμ PST