GNTM: Η Ασημίνα Χαρίτου ξαναχτυπά με νέο βίντεο φωτιά - «Μαζί μου ασχολείσαι πόσο μαΛιάγκας είσαι»! [Βίντεο]

13.12.2019
GNTM: Η Ασημίνα Χαρίτου ξαναχτυπά με νέο βίντεο φωτιά - «Μαζί μου ασχολείσαι πόσο μαΛιάγκας είσαι»! [Βίντεο]
Μπορεί να αποχώρησε πριν από δύο εβδομάδες από το GNTM όμως η Ασημίνα Χαρίτου κατάφερε να στρέψει και να κρατήσει τα φώτα στραμμένα πάνω της από την πρώτη κιόλας στιγμή που βρέθηκε εκτός διαγωνισμού.

Η εντυπωσιακή κυρία του «Greece’s Next Top Model» προσπαθεί με κάθε τρόπο να αλλάξει την εικόνα που έχουμε από την πορεία της στο ριάλιτι μόδας του Star. Στο στόχαστρο της αυτή τη φορά βρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Ασημίνα εκτόξευσε τα βέλη της κατά του παρουσιαστή της εκπομπής «Μεσημέρι ΣΚΑΪ» χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων ως «δειλό», «πρασινοφρουρό», «ανίκανο να μπει στο συναίσθημα του συνανθρώπου του» και ως άνθρωπο που «ζει χρόνια μέσα στο ψέμα». Η Ασήμίνα μίλησε με αυτό τρόπο με αφορμή τις απαξιωτικές δηλώσεις του κ. Λιάγκα τόσο για εκείνη όσο και για άλλα πρόσωπα της ελληνικής Showbiz.

Δείτε ακόμη: GNTM: Η τελευταία αποχώρηση πριν από το Μιλάνο ήταν η πιο έντονη από όλες [video]

Μάλιστα, στο βίντεο που θα δείτε το μοντέλο εμφανίζεται με ένα άσπρο μπλουζάκι το οποίο γράφει: «Μαζί μου ασχολείσαι, πόσο μαΛιάγκας είσαι»!

«Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος μεταδίδει μηνύματα απαξίωσης και ψέμματα. Σε καμιά περίπτωση όμως αυτό δεν δικαιολογεί την βία. Σιχαίνομαι τον τρόπο που κάνει την δουλειά του, αλλά πίσω του υπάρχει ένας άνθρωπος. Και η δική μου θέση θα είναι πάντα εκεί. Ανάμεσα στους εγκληματίες και στον συνάνθρωπό μου. Μπορεί να με είχε χαρακτηρίσει ένα τίποτα από ένα reality. Αλλά εμένα η θέση μου θα είναι εκεί ανάμεσα σ’ εκείνους και σε αυτόν. Γιατί είναι 100% περισσότερο μάγκας… Δεν τον μισώ. Δεν μισώ κανέναν. Απλά στεναχωριέμαι πάρα πολύ όταν ένας άνθρωπος που έχει αυτό βήμα δεν το εκμεταλλεύεται για να κάνει τον κόσμο καλύτερο, αλλά χειρότερο. Προσεύχομαι κάποια στιγμή να ανακτήσει το θάρρος του που τόσο φτηνά πούλησε στο βωμό του Infotainment πριν πολλά χρόνια. Είναι ανίκανος να μπει στο συναίσθημα του συνανθρώπου του…» εξηγεί.

Δειτε το βίντεο:

Γιώργος Μουλάς