Παντρεύτηκε η Jennifer Lawrence! Οι πρώτες φωτογραφίες και οι καλεσμένοι

20.10.2019
Παντρεύτηκε η Jennifer Lawrence! Οι πρώτες φωτογραφίες και οι καλεσμένοι
Η ιδιωτική τελετή στο Rhode Island

Η Jennifer Lawrence παντρεύτηκε τον Cooke Maroney σε μια ιδιωτική τελετή στο Rhode Island με καλεσμένους πολλούς διάσημους φίλους του ζευγαριού.

Δες και αυτό: Sex and the City: Ο δημιουργός του αποκαλύπτει το μοναδικό πράγμα που μετάνιωσε στη σειρά

Ο γάμος της 29χρονης ηθοποιού με τον 34χρονο έμπορο τέχνης έγινε στην πολυτελή βίλα Belcourt of Newport με 150 καλεσμένους, ανάμεσά τους και πολλούς διάσημους όπως οι Emma Stone, Amy Schumer, Adele, Cameron Diaz, Bradley Cooper, Kris Jenner, Ashley Olsen και Nicole Richie.

Το ζευγάρι αποφάσισαν να παντρευτούν οκτώ μήνες μετά τον αρραβώνα τους, που είχε γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο. Λίγους μήνες μετά, στις αρχές Μαΐου, το ζευγάρι έκανε ένα μεγάλο πάρτι αρραβώνων στο River Café του Brooklyn με προσκεκλημένους λίγους συγγενείς και κοντινούς φίλους. Οι πρώτες φήμες για την σχέση τους είχαν κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2017, όταν ήρθαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες τους μαζί.

Αυτό το είδες; Scarlett Johansson: Περιγράφει την πρόταση γάμου που της έγινε (βίντεο)

Παρόλο που ήθελε να μείνει μυστικός, η Lawrence είχε αναφερθεί στον αρραβώνα της σε μια συνέντευξη, λέγοντας: «Σίγουρα δεν ήμουν σε εκείνο το σημείο όπου ένιωθα έτοιμη να παντρευτώ. Απλώς γνώρισα τον Cooke και ήθελα να τον παντρευτώ», είχε πει η ηθοποιός, περιγράφοντας τον σύντροφό της ως «τον καλύτερο φίλο» της ενώ αποκάλυψε πως και εκείνος ήθελε να παντρευτούν. «Θέλαμε να παντρευτούμε ο ένας τον άλλον. Θέλαμε πλήρη δέσμευση», πρόσθεσε η ίδια. «Θέλω να τον δέσω νομικά μαζί μου για πάντα. Και ευτυχώς υπάρχουν χαρτιά για κάτι τέτοιο. Είναι ό,τι καλύτερο. Βρίσκεις τον αγαπημένο σου άνθρωπο στον πλανήτη και σκέφτεσαι, "Δεν μπορείς να φύγεις!". Οπότε ήθελα να δεχθώ αυτήν την προσφορά», εξήγησε η ηθοποιός.

Διάβασε επίσης: Quiz: Αναγνωρίζεις ποια διάσημη σταρ του Hollywood είναι η χαριτωμένη μικρούλα;

Σχετικά με την επιλογή του νυφικού και του χώρου όπου θα γινόταν ο γάμος, η ηθοποιός είχε πει πως «βαριέμαι πολύ για είμαι νευρωτική». «Είδα το φόρεμα και είπα αυτό είναι. Το ίδιο έγινε και με τον χώρο», ανέφερε η ηθοποιός.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, το νυφικό φόρεμα της ήταν δημιουργία του οίκου Dior. Ο Cooke Maroney, απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης με πτυχίο στην Ιστορία Τέχνης, είναι διευθυντής της γκαλερί τέχνης Gladstone στη Νέα Υόρκη ενώ έχει εργαστεί επίσης στην γκαλερί Gagosian.