«Ι Αm Patrick Swayze»: Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του αγαπημένου ηθοποιού που «έφυγε» τόσο πρόωρα [video]

07.08.2019
«Ι Αm Patrick Swayze»: Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του αγαπημένου ηθοποιού που «έφυγε» τόσο πρόωρα [video]
Ένα ντοκιμαντέρ για τον Patrick Swayze έρχεται στις οθόνες μας αυτό το μήνα, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά στις πληροφορίες που μας έρχονται και μετά ας βάλουμε στο βίντεο να δούμε για μια ακόμη φορά το Dirty Dancing, που θα μας κάνει να θέλουμε να χορέψουμε! Επίσης ας προμηθευτούμε χαρτομάντιλα γιατί θα είναι πολύ συγκινητικό.

Το «Ι Αm Patrick Swayze» θα παρουσιάσει τη ζωή και τη σταδιοδρομία του αγαπημένου μας ηθοποιού, ο οποίος έχασε το 2009 τη μάχη με τον καρκίνο του παγκρέατος. Μέσω ενός συνδυασμού συνεντεύξεων, κινηματογραφικών αποσπασμάτων και άλλού μοναδικού αρχειακού υλικού, η επερχόμενη ταινία θα τιμήσει μερικούς από τους πιο εμβληματικούς ρόλους του Patrick Swayze και τη μακρά σταδιοδρομία του ως performer, ενώ ταυτόχρονα θα δείξει τον αγώνα με τους «δαίμονες» του, σε behind the scenes σκηνές.

Διάβασε ακόμη: Ο Brad Pitt ρώτησε τον Leonardo DiCaprio αυτό που θέλουμε να ρωτήσουμε όλοι!!!

Το ντοκιμαντέρ θα είναι μέρος της σειράς «I Am» της Paramount Network, η οποία δίνει στους τηλεθεατές μια «εσωτερική ματιά στις ζωές των εξαιρετικών προσωπικοτήτων μέσα από εξομολογήσεις ανθρώπων που τους γνώριζαν καλύτερα».

Εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την πολυαναμενόμενη ταινία:

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ για τον Patrick Swayze;

Το I Am Patrick Swayze θα βγει στον αέρα μέσα από το Paramount Network στις 18 Αυγούστου. Το ντοκιμαντέρ έρχεται στην τηλεόραση σχεδόν 10 χρόνια μετά το θάνατο του ηθοποιού και έχει σκοπίμως προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στα 67ά γενέθλιά του.

Το επίσημο trailer προβάλλει τους ρόλους του Patrick μέσα από τις ταινίες Dirty Dancing, Ghost, To Wong Foo και Thanks for Everything! Julie Newmar. Θα δώσει, επίσης, την ευκαιρία σε άλλα διάσημα πρόσωπα να του αποτίσουν φόρο τιμής μέσα από το ντοκιμαντέρ.

Ποιος άλλος θα εμφανίζεται στην ταινία;

Αρκετοί φίλοι του Patrick και πρώην συμπρωταγωνιστές θα εμφανιστούν στο I Am Patrick Swayze, αποκαλύπτοντας στους θεατές στιγμές τόσο από την προσωπική όσο και την επαγγελματική του ζωή. Ανάμεσα σε αυτούς θα είναι οι: Sam Elliott, Demi Moore, Rob Lowe, Jennifer Grey και Kelly Lynch. Ακόμα θα δούμε τη σύζυγό του, Lisa Niemi, και τον αδελφό του Don Swayze.

Αυτό το διάβασες; Ο γιος της πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό παντρεύτηκε: Ιδού όλες οι φωτογραφίες του γάμου

Το περιμένουμε με ανυπομονησία!