Στο νοσοκομείο ο Θέμης Αδαμαντίδης ύστερα από ξυλοδαρμό - Ποιοι και γιατί τον έδειραν;

05.07.2019
Στο νοσοκομείο ο Θέμης Αδαμαντίδης ύστερα από ξυλοδαρμό - Ποιοι και γιατί τον έδειραν;
Ενέδρα είχαν στήσει στον γνωστό λαϊκο τραγουδιστή και η "συνάντηση" τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του protothema.gr, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 19:30 χθες το απόγευμα την ώρα που ο Θέμης Αδαμαντίδης όδευε προς μαγαζί που συχνάζει στην Καλλιθέα.

Δύο άτομα με βερμούδες, που φορούσαν κράνη, τον πλησίασαν και του είπαν σε άγριο τόνο να επιστρέψει τα χρήματα που φέρεται να είχε πάρει από γνωστό επιχειρηματία της νύχτας. Στη συνέχεια τον έδειραν άσχημα αφήνοντάς τον αιμόφυρτο και σε κατάσταση σοκ μέσα στον δρόμο.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο της περιοχής όπου και νοσηλεύεται αφού διαπιστώθηκε κάταγμα μύτης και μώλωπες από τα χτυπήματα των δύο μπράβων.

Λέγεται ότι ο Αδαμαντίδης υπέγραψε συμβόλαιο με επιχειρηματία της νύχτας για μια σειρά συναυλιών το καλοκαίρι, εισέπραξε χρήματα ως προκαταβολή και στο τέλος αρνήθηκε και τις συναυλίες και την επιστροφή των χρημάτων.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, δικηγόρο του τραγουδιστή, πάντως, ο πελάτης του αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει υπογράψει τέτοιο συμβόλαιο, ενώ τονίζει ότι η υπόθεση αυτή τον έχει ταλαιπωρήσει αρκετά εδώ και μήνες. Ο Αλέξης Κούγιας πρόσθεσε ότι ο ίδιος επικοινώνησε με τον επιχειρηματία, ζητώντας να του προσκομίσει -αν θέλει- το συμβόλαιο που έλεγε ότι υπέγραψε μαζί του ο πελάτης του, ώστε να τον συμβουλέψει αναλόγως, πράγμα, όμως, που δεν έγινε ποτέ.

Ο τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση για εκβιασμό και απόπειρα κατά της ζωής του ιδίου και του υιού του στο Α.Τ. Καλλιθέας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, της υπόθεσης έχει επιληφθεί το Τμήμα Εκβιαστών.