Tina Kunakey: Η 22χρονη σύζυγος του Vincent Cassel αποκαλύπτει το σημάδι που άφησε η εγκυμοσύνη στην κοιλιά της [photos]

11.06.2019
Tina Kunakey: Η 22χρονη σύζυγος του Vincent Cassel αποκαλύπτει το σημάδι που άφησε η εγκυμοσύνη στην κοιλιά της [photos]
H εξωτική καλλονή έγινε μητέρα πρώτη φορά σχεδόν πριν από δυο μήνες.

Ακόμη μία κόρη χάρισε στν Vincent Cassel η σύζυγός του, Tina Kunakey στα τέλη του Απρίλη. Η μικρή Amazonie ήρθε λίγα χρόνια μετά τη 14χρονη Deva και την 8 ετών Léonie που έχει από τον γάμο του με τη Monica Bellucci και συμπλήρωσε την ευτυχία του.

Η 22χρονη κυρία Cassel είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και καθότι άρχισε τα μπάνια της -καλοκαιράκι, γαρ- άρχισε να μοιράζεται και φωτογραφίες με μαγιό.

Φόρεσε το μπικίνι της χθες, λοιπόν, η Tina και μοιράστηκε μέσω stories στο Instagram δυο φωτογραφίες με... νόημα.

Στην πρώτη βλέπουμε το πρόσωπό της με μια έκφραση τύπου... "Ουφ".

Στη δεύτερη βλέπουμε την κοιλιά της και το σημάδι που έχει αφήσει σε αυτή η πρόσφατη εγκυμοσύνη της -αλλά και τη διαφορά που έκαναν στο χρώμα της 30 λεπτά έκθεσης στον ήλιο!

Με διάθεση απενοχοποίησης αντιλαμβανόμαστε την ανάρτηση. Απενοχοποίηση του όποιου σημαδιού μπορεί να αφήσει στο σώμα μια τόσο όμορφη εμπειρία.

Να της ζήσει το μωράκι, και με την αφορμή, κάντε κλικ στον σύνδεσμο και δείτε ακόμ μερικές τέτοιες περιπτώσεις που έχουν τη δική τους ομορφιά.