Chris Pratt: Η απίθανη αντίδραση της πρώην συζύγου του στα νέα του αρραβώνα του

15.01.2019
Chris Pratt: Η απίθανη αντίδραση της πρώην συζύγου του στα νέα του αρραβώνα του
Μάλλον παίρνουν το βραβείο των πιο πολιτισμένων "πρώην".

Τρεις μήνες μετά την έκδοση του διαζυγίου του από την επί 9 χρόνια σύζυγό του, Anna Faris, ο Chris Pratt ανακοίνωσε ότι παντρεύεται ξανά.

Μέσω ανάρτησής του στα social media μοιράστηκε τα νέα του αρραβώνα του με την κόρη του Arnold Schwarzenegger και της Maria Shriver, Katherine, με την οποία βρίσκεται σε σχέση μόλις λίγους μήνες.

«Γλυκιά μου Katherine είμαι τόσο χαρούμενος που είπες το ναι. Είμαι ενθουσιασμένος που σε παντρεύομαι και περήφανος που θα ζήσω μια ζωή γεμάτη πίστη στο πλευρό σου. Ξεκινάμε», γράφει στη λεζάντα ο Pratt και δημοσιεύει αυτή τη γλυκύτατη φωτογραφία των δυο τους, με το εντυπωσιακό μονόπετρο σε πρώτο πλάνο.

Διάβασε επίσης: H Μeghan Markle αποκαλύπτει πρώτη φορά πότε γεννάει και μιλά για το φύλο του μωρού

3 εκατομμύρια Likes έχει μέχρι στιγμής (15/1/2019) αυτή η ανάρτηση και αμέτρητα σχόλια, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει σίγουρα αυτό που έκανε η πρώην σύζυγος του Pratt, αποδεικνύοντας πόσο άψογες είναι οι μεταξύ τους σχέσεις.

Διάβασε και αυτό: Πώς να αντιμετωπίσεις τα σκασμένα χείλη το χειμώνα

"Είμαι τόσο χαρούμενη και για τους δυο σας. Συγχαρητήρια", γράφει η Faris και, παρόλο που ξαφνιάζει, πείθει, καθώς παραμένει πιστή στη γενικότερη στάση του ζεύγους μετά τον χωρισμό.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι μετά το διαζύγιο, ο Chris Pratt και η Anna Faris, που έχουν μαζί έναν γιο, τον 6 χρονο Jack έχουν επιλέξει να ζουν σε πολύ κοντινά σπίτια, συμφώνησαν σε κοινή κηδεμονία, ενώ δεν υπάρχει καμία αναφορά για διατροφή κανενός είδους. Παράδειγμα προς μίμηση, λοιπόν, το πρώην ζεύγος.

Και η ώρα η καλή σε εκείνον.

Διάβασε και αυτό: Acun Ilicali: Τρίτο -γοητευτικότατο- πρόσωπο πίσω από το διαζύγιο-εξπρές του Τούρκου παραγωγού του Survivor