Αρραβώνας εξπρές για 36χρονο διάσημο μοντέλο και 25χρονο τραγουδιστή

27.07.2018
Αρραβώνας εξπρές για 36χρονο διάσημο μοντέλο και 25χρονο τραγουδιστή
Ύστερα από μόλις δυο μήνες σχέσης εκείνος έκανε την ερώτηση και εκείνη είπε το "Ναι".

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τον αρραβώνα εξπρές του Justin Bieber και της Hailey Baldwin και έχουμε κι άλλα χαρμόσυνα στον χώρο.

Η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas έγιναν ζευγάρι μόλις τον περαμένο Μάιο και σύμφωνα με το People.com μόλις αρραβωνιάστηκαν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο 25χρονος τραγουδιστής έκανε την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του ανήμερα των γενεθλίων της, στις 18 Ιουλίου, στο Λονδίνο προσφέροντάς της μάλιστα ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι από το πασίγνωστο κοσμηματοπωλείο Tiffany's.

Επίσημη επιβεβαίωση δεν υπάρχει ακόμη, ωστόσο πηγές του People αναφέρουν ότι και οι δυο είναι πανευτυχείς ενώ ως ανεπίσημη επιβεβαίωση θα μπορούσε να εκλιφθεί το tweet του Ali Abbas Zafar, σκηνοθέτη της ταινίας όπου συμμετείχε μέχρι πρότινος η 36χρονη καλλονή.

"Ναι, η Priyanka Chopra δεν παίρνει πια μέρος στο @Bharat_TheFilm και ο λόγος είναι πολύ ιδιαίτερος. Μας ανακοίνωσε την απόφασή της τελευταία στιγμή (σ.σ. αφήνοντας σαφέστατα υπονοούμενα για τον Nick) και είμαστε πολύ χαρούμενοι για εκείνη. Η ομάδα Bharat της εύχεται τα καλύτερα, αγάπη και ευτυχία στη ζωή της".

Ε, αν αυτό δεν είναι επιβεβαίωση, τι είναι;;