Σωκράτης Κόκκαλης Jr: Η κηδεία και η ανακοίνωση της οικογένειας

19.07.2018
Σωκράτης Κόκκαλης Jr: Η κηδεία και η ανακοίνωση της οικογένειας
Ο 34χρονος γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ. Βρισκόταν εκεί για επαγγελματικούς λόγους.

Η κηδεία του άτυχου νέου θα τελεστεί αύριο, Παρασκευή 20 Ιουλίου στις 11 το πρωί στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, όπως διαβάζουμε στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το ίδρυμα Κόκκαλη [φωτό στο τέλος]

Η οικογένεια ευχαριστεί θερμά για το μεγάλο και συγκινητικό κύμα συμπαράστασης στο πένθος της για τον θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Η έκφραση της αγάπης από το οικογενειακό, το στενό και ευρύτερο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς και τα μηνύματα από όλη την κοινωνία μας δίνουν δύναμη τη δύσκολη αυτή ώρα και τιμούν την προσωπικότητα και τη μνήμη του αγαπημένου μας γιου και αδερφού.

Αυτά γράφει η ανακοίνωση ενώ το κοινό ενημερώνεται ότι αντί στεφάνων, επιθυμία της οικογένειας είναι να δοθούν χρήματα υπέρ των ιδρυμάτων "Μαζί για το παιδί" και "Ελίζα".

Διάβασε επίσης: Διάσημοι που έχασαν τα παιδιά τους από ναρκωτικά

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των τοπικών ΜΜΕ, μέσα στο δωμάτιο του Σωκράτη βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης και η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Η επίσημη και οριστική απόφαση, ωστόσο, αναμένεται να ανακοινωθεί από τον ιατροδικαστή, μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα.