Σωκράτης Κόκκαλης Jr: Θάνατο από ναρκωτικά εξετάζει η αστυνόμια -Όλα τα τελευταία στοιχεία

17.07.2018
Σωκράτης Κόκκαλης Jr: Θάνατο από ναρκωτικά εξετάζει η αστυνόμια -Όλα τα τελευταία στοιχεία
Ένα 24ωρο μετά την είδηση του ξαφνικού θανάτου του 34χρονου γιου του Σωκράτης και της Ελένης Κόκκαλη και ενώ η μητέρα και τα αδέλφια του βρίσκονται στην Αμερική προκειμένου να παραλάβουν τη σορό του, η αναφορά της αστυνομίας δίνει νέα στοιχεία.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης Jr βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο ξενοδοχείου στο Κλίβελαντ όπου βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το Ίδρυμα Κόκκαλη χθες και στην οποία διαβάσαμε τα εξής:

Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Η πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για ανακοπή, όμως σήμερα έρχονται νεότερες από τον αμερικανικό Τύπο και φέρνουν στο φως νέα δεδομένα.

Το ρεπορτάζ φτάνει μέσω της ιστοσελίδας cleveland.com από όπου και το μεταφέρουμε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό λοιπόν και τις αναφορές της τοπικής αστυνομίας τις οποίες επικαλείται, στο δωμάτιο του Σωκράτη Κόκκαλη Jr βρέθηκαν τρία σακουλάκια κοκαΐνης ενώ η υπόθεση έχει χαρακτηριστεί "πιθανός θάνατος από υπερβολική δόση ναρκωτικών".

Διάβασε επίσης: Διάσημοι που έχασαν τα παιδιά τους από ναρκωτικά

Η οριστική απάντηση σχετικά με την επίσημη αιτία θανάτου βέβαια, θα δοθεί σε λίγες μέρες μετά την επίσημη αναφορά που θα συντάξει ο ιατροδικαστής της περιφέρειας Cuyahoga..

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ που υπογράφει ο δημοσιογράφος Adam Ferrise, ο Κόκκαλης Jr διέμενε στο Mariott Hotel του West Mall Drive στο κέντρο του Κλίβελαντ. Η αστυνομία και ένα ασθενοφόρο που κλήθηκαν σχετικά με έναν νεκρό που είχε εντοπιστεί, έφτασαν στο δωμάτιό του στις 2.45 μμ του περασμένου Σαββάτου

Στο δωμάτιο βρέθηκαν τρία σακουλάκια κοκαΐνης ενώ σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, εικάζεται ότι ο 34χρονος είχε πεθάνει περίπου 12 ώρες νωρίτερα από τη στιγμή που τον βρήκαν.

Σε αναμονή του επίσημου ανακοινωθέντος, η Ελένη Κόκκαλη, μητέρα του άτυχου νέου και τα δυο αδέλφια του, Πέτρος και Κωνσταντίνος βρίσκονται ήδη στην Αμερική προκειμένου να συνοδεύσουν τη σορό του στην Ελλάδα.

Ο πατέρας του, Σωκράτης Κόκκαλης δεν ταξίδεψε μαζί τους καθώς τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τελευταία δεν του το επέτρεψαν. Πίσω στην Ελλάδα περιμένουν νεότερα, ο ετεροθαλής αδελφός του 34χρονου, Δημήτρης Θεοδωρίδης και η σύντροφός του, Μαρία Τσούτσια [φωτό κάτω] η οποία, λέγεται πως βρίσκεται σε τραγική κατάσταση.