Viral Βίντεο: Ο αποχαιρετισμός του σκύλου στο αφεντικό του που θα σας συγκλονίσει!

03.07.2018
Viral Βίντεο: Ο αποχαιρετισμός του σκύλου στο αφεντικό του που θα σας συγκλονίσει!
Είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου, το επιβεβαιώνουν εξάλλου πολλές ιστορίες που έχουν δει κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας.

Έτσι και στην περίπτωση που σας παρουσιάζουμε, θα δείτε ένα υπέροχο σκυλί να αποχαιρετά το αφεντικό του με τον δικό του τρόπο.
Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, βλέπουμε τον 33χρονο Ryan Jessen ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή από εγκεφαλική αιμορραγία σε νοσοκομείο της Αμερικής. Η οικογένεια του ζήτησε και πήρε άδεια από το νοσοκομείο με σκοπό να φέρουν στο δωμάτιο του τον επί 10 χρόνια σκύλο του για να τον αποχαιρετήσει. Να σημειωθεί πως ο Ryan με τον τετράποδο φίλο του είχαν αναπτύξει μία πολύ δυνατή σχέση.

Όπως θα δείτε η θλίψη του τετράποδου φαίνεται να είναι τεράστια.

Όπως υποστήριξε μάλιστα και η αδερφή του Ryan, Michelle η οποία ανέλαβε το σκυλί: «Ο αδερφός μου ήταν πολύ κοντά με τον σκύλο του. Έκαναν τα πάντα μαζί και τα τελευταία χρόνια ήταν το μόνο πράγμα που του έφτιαχνε το κέφι. Για αυτό, θέλαμε να τον φέρουμε στο νοσοκομείο και να αποχαιρετήσει με αυτόν τον τρόπο το αφεντικό του που πάνω από όλα ήταν ο φίλος του, ο άνθρωπός του».

Δείτε το βίντεο:

Γιώργος Μουλάς