Λαμπερός γάμος για την Έλενα Ασημακοπούλου και τον Bruno Cirilo

20.05.2018
Λαμπερός γάμος για την Έλενα Ασημακοπούλου και τον Bruno Cirilo
Χθες (19/5/2018) όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στο Ηνωμένω Βασίλειο όπου παντρεύτηκαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle όμως είχαμε και έναν "εγχώριο" γάμο που έγραψε τη δική του ιστορία.

Ύστερα από 7 χρόνια πολιτικού γάμου και ένα παιδί, ο Bruno Cirilo και η Έλενα Ασημακοπούλου αποφάσισαν να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο, ο οποίος τελέστηκε χθες, στο κτήμα Άλσος Νυμφών, στις Αφίδνες με την κόρη τους, Μαρία Ροζάρια ως παρανυμφάκι και κουμπάρους το σχεδιαστή αντρικών κουστουμιών Γιώργο Παπαδόγαμβρο και τη σχεδιάστρια υποδημάτων Σοφία Μαντά.

Η Έλενα έλαμπε μέσα στο κομψότατο νυφικό της δια χειρός Μαρίας Κονίδη και ο Bruno βαθιά συγκινημένος δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά του.

Για την ιστορία να καταγράψουμε ότι το ζευγάρι υπήρξε παραδοσιακό ως προς το ότι δεν είδε ο ένας το ρούχο που θα φορούσε ο άλλος παρά μόνο όταν συναντήθηκαν πριν από τη τελετή. Να ζήσουν..

Όσο για το ταξίδι του μέλιτος; Αυτό έχει προγραμματιστεί για τη Μύκονο, νησί που έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνους αφού εκεί γνωρίστηκαν πριν από χρόνια.

Με την ευκαιρία θυμήσου κάνε κλικ στον σύνδεσμο και θυμήσου 21 διάσημες ελληνίδες νύφες που έχεις ξεχάσει