Charlize Theron: H εξομολόγηση για την κατάθλιψη που αντιμετώπισε

19.04.2018
Charlize Theron: H εξομολόγηση για την κατάθλιψη που αντιμετώπισε
Η ηθοποιός μίλησε για την περίοδο κατά την οποία έπρεπε να πάρει βάρος για έναν κινηματογραφικό ρόλο

H Charlize Theron, η οποία υποδύεται μια υπέρβαρη και ταλαιπωρημένη μητέρα στη νέα της ταινία, Tully, μίλησε σε μια νέα της συνέντευξη για την περίοδο κατά την οποία προσπαθούσε να πάρει βάρος για το ρόλο και την κατάθλιψη στην οποία έπεσε λόγω αυτού. H 42χρονη ηθοποιός δήλωσε πως πήρε 23 κιλά και πως έφτασε σε σημείο να τρώει ζυμαρικά με τυρί στις 2 το πρωί.

"Ήθελα να αισθανθώ αυτό που θα αισθανόταν αυτή η γυναίκα, και νομίζω ότι ήταν ο τρόπος μου για την πλησιάσω και να μπω στο μυαλό της", είπε η ηθοποιός μιλώντας στο Entertainment Tonight. "Ήταν μια τεράστια έκπληξη για εμένα. Με χτύπησε βαριά η κατάθλιψη. Για πρώτη φορά στη ζωή μου έτρωγα τόσο επεξεργασμένο φαγητό και έπινα τόση πολλή ζάχαρη. Δεν ήμουν καθόλου ευχάριστη", είπε η Theron.

H ηθοποιός είπε πως έπρεπε να τρώει συνεχώς έτσι ώστε να πάρει αρκετό βάρος, και πως πολλές φορές για πρωινό έτρωγε burgers και milkshakes. "Οι πρώτες τρεις εβδομάδες είναι πάντα διασκεδαστικές γιατί νιώθεις σαν παιδί σε ζαχαροπλαστείο. Και μετά σταματάει να είναι διασκεδαστικό". Η Theron εξήγησε πως είχε έτοιμο φαγητό δίπλα στο κρεβάτι της. "Θυμάμαι πως έβαζα ξυπνητήρι στη μέση της νύχτας έτσι ώστε να διατηρήσω το βάρος. Ξυπνούσε και απλώς έτρωγα. Είναι δύσκολο να διατηρήσεις αυτό το βάρος".