Channing Tatum - Jenna Dewan: Χωρίζουν μετά από εννέα χρόνια

05.04.2018
Channing Tatum - Jenna Dewan: Χωρίζουν μετά από εννέα χρόνια
Το ζευγάρι ανακοίνωσε την απόφαση του μέσω ενός post στο Instagram

Ο Channing Tatum και η Jenna Dewan Tatum ανακοίνωσαν πως αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από εννέα χρόνια.

To ζευγάρι, που γνωρίστηκε το 2006 στα γυρίσματα της ταινίας Step Up, παντρεύτηκε το 2009. Το 2012 έγιναν γονείς στην κόρη τους, Everly. Οι πρώτες φήμες χωρισμού άρχισαν να κυκλοφορούν όταν η Jenna παραβρέθηκε στο ετήσιο Vanity Fair Oscars after party χωρίς τον Channing. Εκείνη την ημέρα, η ηθοποιός δήλωσε στους δημοσιογράφους πως ο Channing είχε "πατρικές υποχρεώσεις" και πως η ίδια ήταν ευγνώμων που ήταν ελεύθερη για το βράδυ.

Και οι δυο δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram μια κοινή ανακοίνωση, όπου εξηγούν μερικώς την απόφασή τους, σπεύδοντας να διευκρινίσουν πως σκοπεύουν να διατηρήσουν πολύ καλές σχέσεις για χάρη της κόρης τους.

«Υπάρχει κάτι που θα θέλαμε να μοιραστούμε. Αρχικά, είναι περίεργο που πρέπει να μοιραστούμε κάτι τέτοιο με τους πάντες, αλλά είναι συνέπεια της ζωής που επιλέξαμε να κάνουμε, για τις οποίες είμαστε βαθιά ευγνώμωνες. Ζούμε μια απίστευτη στιγμή στην ιστορία, αλλά είναι επίσης μια στιγμή κατά την οποία η αλήθεια μπορεί εύκολα να παραμορφωθεί. Οπότε θέλουμε να μοιραστούμε την αλήθεια έτσι ώστε να ξέρετε ότι αν δεν την διαβάσατε εδώ, είναι σίγουρα ψέματα. Αποφασίσαμε να χωρίσουμε σαν ζευγάρι. Ερωτευτήκαμε παράφορα πριν πολλά χρόνια και κάναμε μαζί ένα υπέροχο ταξίδι. Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα σχετικά με το πόσο αγαπάμε ο ένας τον άλλον, αλλά η αγάπη είναι μια όμορφη περιπέτεια που αυτή τη στιγμή μας οδηγεί σε διαφορετικά μονοπάτια. Δεν υπάρχουν Δεν υπάρχουν μυστικά ή σκάνδαλα πίσω από αυτή την απόφαση, μόνο δύο καλοί φίλοι που συνειδητοποίησαν πως πρέπει να κρατήσουν μικρές αποστάσεις και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον να ζήσουν ευτυχισμένα. Θα είμαστε πάντα ενωμένοι σαν οικογένεια για την κόρη μας Everly», αναφέρει η κοινή δήλωση στο Instagram.

Σύμφωνα με πηγές, το ζευγάρι είχε ήδη χωρίσει εδώ και μήνες. Ο Channing λέγεται πως είχε φύγει από το οικογενειακό τους σπίτι στο Los Angeles. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη της, η Jenna είχε αναφέρει πως ο γάμος τους "δεν είναι τέλειος", λέγοντας: "Πάντα είχαμε τις ίδιες αξίες. Αλλά δεν είμαστε τέλειοι! Μαλώνουμε όπως όλα τα ζευγάρια, διαφωνούμε για διάφορα, υπάρχουν μέρες που δε συμπαθούμε και πολύ ο ένας τον άλλον".